Anamaria Prodan, declarația surprinzătoare ce i-a uimit pe toti la început de an! ”Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă”! Ce business nou are impresara

Sport

Anamaria Prodan, declarația surprinzătoare ce i-a uimit pe toti la început de an! ”Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă”! Ce business nou are impresara

Anamaria Prodan dă lovitura începutului de an în lumea afacerilor și își deschide, împreună cu asociații ei din Emirate, o școală internațională de steward și stewardese.

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri la acest început de an. Nu este vorba despre vreun transfer în zona fotbalului, așa cum se aștepta toată lumea, ci apreciata impresara a lansat un nou business, care, cu siguranță, va fi unul de succes, la fel ca și celelalte care poarta semnătura ei.

Anamaria Prodan deschide o școală internațională de steward și stewardese

Aflată în Qatar, Anamaria Prodan a pus bazele, împreună cu asociații ei din Emirate, școlii "Aerohit", o instituție care îi va ajuta pe cei dornici sa învețe, în doar 15 cursuri intensive, sa aibă o meserie nouă, și anume cea de steward sau stewardese.

Pe baza relațiilor pe care managera le are cu țările Arabe și din Emirate, în urma școlii deschise, ea va ajuta să ducă generații întregi de elevi să lucreze, cu un job complet nou, în companiile aeriene mari din zona araba, dar și în cele internaționale sau de pe plan local!

”Anul acesta este anul meu și al asociaților mei în materie de business. Îmi doresc să văd oameni fericiți și împliniți! Oameni cu o meserie în mână! Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă! Aerohit o să facă istorie în domeniul școlilor dedicate companiilor aeriene, vom scoate stewardzi și stewardese care se vor bucura de

cele mai bune condiții. Încredere deplină și o meserie nouă după numai 15 cursuri”,
a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, care a mai specifica și faptul că școala și, implicit cursurile, se vor ține în București

Citește și: Anamaria Prodan, apariție neașteptată la restaurantul unde Culiță Sterp a cântat de Revelion! Cum a reacționat artistul când văzut-o: „A venit doamna”

Anamaria Prodan a făcut Revelionul în același restaurant cu altă vedetă autohtonă, Culiță Sterp

Înainte de a punele bazele școlii de steward și stewardes, Anamaria Prodan a petrecut în România de Revelion. Impresara și-a făcut apariția la un restaurant în noaptea dintre ani, același unde a cântat și Culiță Sterp. Artistul a fost cel care a publicat o filmare de la eveniment pe rețelele de socializare, semnalând prezența vedetei, care a devenit rapid sufletul petrecerii.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, spectaculoasă, Anamaria Prodan a atras toate privirile celor prezenți:  "A venit și doamna Anamaria Prodan la Revelionul nostru, tu ce scuză ai?", a scris Culiță pe contul personal de Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca niciodată! A vorbit pentru prima dată despre noul iubit: „Copiii mei îl adoră. Mă face să mă simt femeie”

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Anamaria Prodan iubește din nou. ”M ă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare”

După Revelion, Anamaria Prodan a plecat în Qatar pentru a pune bazele școlii de steward și stewardese. Nu înainte de face și o dezvăluire pe care o aștepta toată lumea. Impresara și-ar fi refăcut viața alături de un bărbat care este fix pe placul ei și care o face fericită. Cel mai important aspect pentru ea est că copiii săi îl plac foarte mult, însă, pentru moment, preferă să păstreze discreția în planul sentimental.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare, pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani.

Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, recent.