Anamaria Prodan, distrusă de durere: „Medicii mi-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit”

Anamaria Prodan a vorbit despre boala care a măcinat-o pe mama ei și despre durerea pe care a simțit-o când a aflat diagnosticul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ionela Prodan a murit în urmă cu aproximativ zece luni, dar Anamaria nu poate trece peste durerea provocată de pierderea mamei ei. De fiecare dată când are ocazia, vedeta vorbește despre mama ei pe care a iubit-o ca pe ochii din cap și este în stare de orice pentru a ține vie amintirea ei.

Citeste si: Prima imagine cu fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka! Cum arată micuța mulatră: „Are gene lungi, întoarse”

Citeste si: Cum arăta Simina de la Puterea Dragostei înainte de operațiile estetice! Acum este o divă, dar atunci...

Citeste si: Decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu! Doina Maximilian a renunţat la afacerea de suflet a actriţei! EXCLUSIV

fara descriere

Declarația vedetei despre boala mamei ei

”Ea a fost tot timpul sănătoasă, niciodată nu a durut-o nimic, aveai senzația că este eternă! Totuși, într-o zi, mi-a spus că se simte obosită! În acel moment, am și programat-o la analize, unele de rutină, nu m-aș fi gândit niciodată că are cancer! De aceea, atunci când medicii mi-au spus că este în ultimă fază și mai are doar două săptămâni de trăit, am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare! Nu am acceptat situația!

Am luptat pentru mama și am mai ținut-o în viață încă un an și jumătate! În tot acest timp, ea nu a știut niciodată ce are cu adevărat! Era o femeie deșteptă și sunt sigură că bănuia tot, dar nu mi-a vorbit deloc despre ce credea cu adevărat”, a declarat Anamaria Prodan, la RomâniaTV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate