Decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu! Doina Maximilian a renunţat la afacerea de suflet a actriţei! EXCLUSIV

A fost o decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximilian.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că e o decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu. Celebra actriţă, decedată pe 23 noiembrie 2017, a 81 de ani, a fost măritată cu umoristul Puiu Maximilian, cei doi înfiind o nepoată a acestuia. "Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soţului meu, Doina Maximilian”, mărturisea Stela Popescu. Doina Maximilian, care a ocupat şi funcţia de conferenţiar universitar doctor la UNATC - Facultatea de Film, apărea, alături de Stela Popescu, ca beneficiară a drepturilor de autor ale lui Puiu Maximilian, care a decedat în 2008.

Citeste si: Incredibil! Cum arată azi ginerele Stelei Popescu! La ultima apariţie pe scenă, actorul Radu Gheorghe a şocat! Era îmbatrânit şi purta haine cu două numere mai mari!

Citeste si: Ce actriţă celebră în toată lumea spune că seamănă cu Stela Popescu? Radhu, prietenul ei român, a făcut dezvăluiri emoţionante! EXCLUSIV!

Citeste si: Momente de groază la Teatrul de Revistă! Urmaşa Stelei Popescu a ajuns la spital, pe perfuzii, şi nu a mai putut să joace în spectacol! FOTO

Decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu. Firma avea profituri de câteva zeci de mii de lei pe an

În 2003, Doina Maximilian a înfiinţat firma Busu Star SRL, ce activa în domeniul „activităţi de creaţie artistică”. Prin firma respectivă se încasau drepturile de autor de pe urma lui Puiu Maximilian şi ale Stelei Popescu. În ultimii ani, profitul acestei firme a fost în declin: 47.000 de lei (în 2014), 33.000 de lei (în 2015), 18.000 de lei (în 2016) şi 28.213 lei (în 2017), activitatea fiind redusă la mimimum. (vezi ce se întâmplă în vila de la mare a Stelei Popescu)

fara descriere

Decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu. Firma a fost radiată la câteva luni de la decesul Stelei Popescu

De aceea, a venit o decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu. Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii ca Doina Maximilian a hotărât radierea Busu Star SRL, în mai 2018, aşadar la doar câteva luni de la decesul celebrei actriţe. Radierea înseamnă că firma nu va mai exista, practic va ieşi din evidenţele Registrului Comerţului. Pentru a parafa radierea,  Doina Maximilian a trebuit să stingă şi datoriile firmei, care nu erau mari, de doar 847 de lei.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate