Anamaria Prodan îşi ia adio de la viaţa de lux din Dubai? Vezi motivul pentru care Anamaria şi Reghe ar putea fi obligaţi să părăsească Emiratele Arabe Unite!

Anamaria Prodan îşi ia adio de la viaţa de lux din Dubai, dacă situaţia din zonă va deveni tensionată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îşi ia adio de la viaţa de lux din Dubai dacă tensiunile vor escalada. Asasinarea de către americani a generalului Qasem Soleimani, capul Garzii Revolutionare Iraniene, poate avea urmari catastrofale in zona Golfului. Profesorul Seyed Mohammad Marandi, de la Universitatea din Teheran, a vorbit pentru BBC despre urmarile atacului american.

Citeste si: Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa, dar a explicat de ce nu îndrăzneşte să-i tragă un pumn lui Reghe: „Dacă l-am lovit pe Laur? Nu... El când se uită îngheți! El are o privire așa..."

Citeste si: Cât a plătit Laurențiu Reghecampf pentru o friptură! Alții nu dau nici într-o lună atâția bani pe mâncare

Citeste si: Anamaria Prodan, Revelion de poveste alături de familie, în Dubai

Anamaria Prodan îşi ia adio de la viaţa de lux din Dubai?

Marandi spune ca cetatenii europeni ar trebui sa paraseasca Emiratele Arabe Unite de urgenta, acestea fiind un aliat cheie al Statelor Unite in zona Golfului, alaturi de Arabia Saudita. "Daca as fi cetatean din Vest, as pleca imediat din Emiratele Arabe Unite! Nu doar Iranul va reactiona, ci si Irakul!” a comentat profesorul Marandi. (vezi unde a dispărut Nuţi, bona familiei Reghecampf)

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate