Anamaria Prodan, legături periculoase cu fiul fostului șef al SRI! Ce i-a făcut băiatul lui Virgil Măgureanu pe vremea când impresara avea 19 ani! Dezvăluiri exclusive

Anamaria Prodan a fost curtată, în tinerețe, de fiul lui Virgil Măgureanu, fost director al SRI.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Anamaria Prodan a avut ”legături periculoase” cu fiul lui Virgil Măgureanu, despre care s-a zvonit la un moment dat că i-ar fi fost iubit. Totul a început de la o poveste care a avut loc în urmă cu aproape trei decenii, când actuala soie a lui Laurențiu Reghecampf avea 19 ani și era jurnalistă la revista VIP.

Anamaria Prodan se învârtea încă de atunci prin anturaje selecte, de unde reușea să se întoarcă cu informații-bombă. Așa se face că fiica Ionelei Prodan ajungea să devină ea însăși subiecul unor materiale de presă realizate de colegii ei de redacție. Așa s-a întâmplat și în cazul episodului cu fiul șefului de la SRI.

”Marian a băgat mâna în buzunarul Anamariei...”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, pe vremea când lucra la revista VIP

[Sursa foto: Captură: Revista VIP]

În anii '90, revista VIP relata despre un caz de hărțuire la care ar fi fost supusă Anamaria, fiica intrepretei de muzică populară Ionela Prodan. Articolul relatează cum tânăra jurnalistă a fost abordată de Marian Măgureanu, deși se afla în compania prietenului ei de la acea vreme, Sebastian. Fiul directorului SRI se afla cu un prieten în zona Piața Victoriei și la un moment dat i-a invitat pe cei doi într-o casă particulară să joace biliard.

Pentru că, aparent, nu părea nimic în neregulă cu acest tip de distracție, la mare modă în perioada respectivă, Anamaria și Sebastian au decis să accepte invitația.  

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Anamaria Prodan

Articolul despre aventura Anamariei Prodan cu ful lui Măgureanu a apărut în revista VIP, în anii 90

[Sursa foto: Captură: Revista VIP]

„S-au îmbarcat cu toţii într-un autoturism Suzuki roşu. După un timp, sâcâită de glumele tot mai deocheate ale lui Marian Măgureanu, Ana Maria şi Sebastian au hotărât să plece.

Înfocaţi de vodca şi de damigeana de vin care tocmai fusese slobozită în mijlocul camerei, gazdele s-au opus. Marian a încercat să o chestioneze pe Ana Maria despre preocupările ei. Aflând că este studentă în anul III la Drept şi colaboratoare la revista VIP, Marian Măgureanu şi-a vârât mâna în buzunarul fetei, sustrăgându-i legitimaţia", se arată în articolul publicat de revista VIP.

Poliția nu a putut să-i facă nimic lui Măgureanu Jr

Măgureanu Jr a refuzat să-i înapoieze actul, iar asta a determinat-o pe Anamaria să meargă la poliție și să relateze întreaga scenă. S-a întors la ”locul faptei” însoțită de un ofițer, însă Marian Măgureanu a negat că i-ar fi luat legitimația. Nici măcar a doua zi, când Prodan l-a căutat cu șeful secției de poliție, ea nu a reușit să-și recupereze actul. În cele din urmă, doar după intrevenția lui Nicolae Ulieru, fost purtător de cuvânt al SRI, fiul lui Măgureanu s-a înfuplecat și i-a înapoiat legitimația fetei.

Marian Măgureanu

Marian, fiul lui Virgil Măgureanu

Din articolul respectiv nu reiese că actuala soție a lui Reghe ar fi avut și vreo altă legătură cu fiul lui Măgureanu. Ulterior, acesta s-a căsătorit cu Alina Petre, de care s-a despărțit cu ceva vreme în urmă. Anul acesta, Marian Măgureanu a murit, la 50 de ani, de COVID.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mohammad Murad, declarații emoționante despre fiul lui, Adam: „Îmi doresc să continue ce am început eu”

Cum a construit omul de afaceri Mohammad Murad un imperiu în România? „Nu îmi este rușine cu ce am făcut”

”Mai aveți copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeți”! Detaliile cumplite ale morții fratelui Nicoletei Voica: și-a pus muzică și a dansat ultima oară

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies