Anamaria Prodan, mesaj emoționant la un an de la moartea mamei sale: ”Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi”

Anamaria Prodan a transmis un mesaj emoționant pentru mama ei, care acum se află în ceruri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Anamaria Prodan a notat pe rețelele de socializare un mesaj foarte emoționant, la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan. Cele două au avut o relație extrem de apropiată. Artista Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani. Astăzi ar fi fost ziua sa de naștere.

Cântăreața de muzică populară a susținut-o întotdeauna pe impresara Anamaria Prodan în tot ce și-a dorit să realizeze. Astăzi, când ar fi trebuit să fie o zi fericită, Anamaria Prodan a transmis un mesaj foarte emoționant, un mesaj dedicat mamei sale, Ionela Prodan.

”La mulți ani iubirea vieții mele! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi de ziua ta! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele! Tu îmi călăuzești pașii secundă de secundă! Te iubesc fără marginele mama mea frumoasă!”, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a notat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Anamaria Prodan îl ridică în slăvi pe Dan Alexa, la două luni după ce i-a tras un pumn în faţă: “Până nu vine Alexa antrenor, Dinamo nu câştigă nimic”

Citeste si: Anamaria Prodan dezvăluie secretul relației cu soțul! Ce face cu Reghe seara, atunci când se întâlnesc după mult timp

Anamaria Prodan dezvăluie secretul relației cu soțul, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan lucrează la foc continuu, are multe proiecte în derulare, iar căsnicia ei se desfășoară în mare parte la distanță. Cu toate acestea, Ana spune că nu i se mai pare nimic neobișnuit să petreacă puțin timp cu soțul ei. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o căsnicie la distanță, însă impresara declară că acest lucru nu îi afectează, ci din contră, îi determină să petreacă timp de calitate împreună.

Anamaria Prodan dezvăluie secretul căsătoriei la distanță: “Eu și Reghe avem mare noroc că suntem amândoi foarte romantici”

Anamaria Prodan și soțul ei sunt renumiți pentru viața dublă care se împarte de cele mai multe ori între două continente, dar ei cred că și-au format un ritm propriu și nu li se mai pare nimic neobișnuit. 

"Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite. Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru. Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România. Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți.", a declarat Anamaria Prodan pentru Click. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate