Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie în timpul pandemiei de coronavirus! A impresionat-o citatul „Voi trimite vreo boală molipsitoare asupra poporului Meu. Şi se va smeri poporul Meu”

Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie într-o perioadă plină de încercări.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie, ea fiind o fire extrem de credincioasă. Aflată în Dubai, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Anamaria se roagă ca pandemia de coronavirus să cruțe lumea și își găsește alinare într-o Biblie pe care a adus-o din România.

La un moment dat, ea a ajuns la un pasaj care este o profeție a timpurilor actuale, pe care l-a subliniat și le-a încercuit cu roșu.( vezi ce se întâmplă în Centrul Vechi, după ce localurile au fost închise)

Citeste si: Cum sa iti cresti imunitatea: cele mai bune ceaiuri pentru cresterea imunitatii

Citeste si: Noul coronavirus nu a fost creat în laborator, arată un nou studiu

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Citeste si: Cum s-au vindecat de coronavirus un om de știință de 98 de ani și soția lui de 85 de ani

“De voi încuia cerul şi nu va fi ploaie, de voi porunci lăcustei să mănânce ţara, sau voi trimite vreo boală molipsitoare asupra poporului Meu.

Şi se va smeri poporul Meu, care se numeşte cu numele Meu, şi se vor ruga şi vor căuta faţa Mea, şi se vor întoarce de la căile lor cele rele, atunci îi voi auzi din cer, le voi ierta păcatele lor și le voi tămădui viața”, sunt cuvintele din Biblie care au impresionat-o pe Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie. A plecat în Dubai înainte de instaurarea stării de urgență

Ea a plecat spre Dubai înainte de 16 martie, când România  a intrat în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, într-o declarație de presă, că activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice va fi suspendată. Este vorba de activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

Ministrul a mai anunțat că se suspendă suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise.Se interzice desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participare a peste 100 de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de peste un metru. De asemenea, se suspendă toate zboruile către şi dinspre Spania, pentru 14 zile, din 18 martie, ora 18.00.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un restaurant din București oferă un ajutor uriaș medicilor, în plină pandemie de coronavirus: „Eroii noștri vor avea masa asigurată”

Coronavirus se transmite prin mâncare sau de pe fructe? Răspunsul autorităților

Roman din Italia, disparut in plina pandemie de coronavirus: "De doua saptamani sun si are telefonul inchis"

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Vestea cruntă care zguduie toată România. E fără precedent. Se întâmplă de la 1 ianuarie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

O lume întreagă e în lacrimi: Un titan ne-a părăsit! A primit cele mai înalte distincții. „O lumină strălucitoare se stinge” FOTO

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies