Anamaria Prodan se plânge că a stat prea mult la plajă în carantină! Imagini fierbinți cu sexy-impresara fără sutien

Anamaria Prodan ”a obosit” de atâta plajă, în carantină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Probabil cel mai fericit român pe timp de carantină este Anamaria Prodan. Sexy-impresara se află în Dubai alături de familia ei și s-a ”baricadat” într-o vilă de lux cu piscină exterioară.

fara descriere

Cum nu are prea multe lucruri de făcut în afară de câteva exerciții fizice de întreținere, Prodanca stă mai toată ziua la plajă, mai ales că în Dubai, în această perioadă, temeperaturile sunt foarte ridicate. Uneori, Anamaria mai scapă pe contul de Instagram câte o poză fără sutien, semn că vrea să se bronzeze uniform.

Citeste si: Anamaria Prodan s-a măritat din nou? Impresara a apărut în rochie de mireasă și i-a declarat iubire veșnică lui Reghe

Citeste si: Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie în timpul pandemiei de coronavirus! A impresionat-o citatul „Voi trimite vreo boală molipsitoare asupra poporului Meu. Şi se va smeri poporul Meu”

Citeste si: Anamaria Prodan, ziua 19 de carantină la 7 stele, în Dubai! Alt costum de baie, aceeași piscină! Greu, greu...

Citeste si: Anamaria Prodan, ziua 19 de carantină la 7 stele, în Dubai! Alt costum de baie, aceeași piscină! Greu, greu...

Adina Buzatu: ”O să ieși ciocolată din carantină”

Apropo de bronz, Prodanca ”se plânge” că a stat prea mult la plajă și că cel mai probabil, la sfârșitul perioadei de carantină, nu va mai fi recunoscută din cauza tenului extrem de închis.

fara descriere

”Iubito, în ritmul acesta ieși din carantină ciocolată”, i-a scris creatoarea Adina Buzatu pe Instagram.

”Daaa, în viața mea nu am stat atât de mult la plajă”, a răspuns Anamaria.

fara descriere

Anamaria Prodan are 47 de ani a născut de trei ori însă reușește să se mențină într-o formă perfectă și obișnuiește să pozeze sexy pe conturile de socializare, spre deliciul admiratorilor ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate