Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au împăcat după ce impresara l-a lovit! Adevărul despre relația lor: „Au avut ceva de împărțit”

Anamaria Prodan și Dan Alexa au revenit la sentimente mai bune după episodul din incinta stadionului. Impresara a declarat că s-au împăcat după ce l-a lovit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește cu pumnul pe Dan Alexa au ajuns virale. Frumoasa impresară i-a dat un pumn în față antrenorului de la Astra Giurgiu și mulți s-au grăbit să spună că între ei doi ar fi mai mult decât o simplă relație profesională. Cu toate că nu au existat niciodată dovezi că ai ar fi avut o aventură, nu este prima dată când se scrie ceva de genul acesta.

Ana-Maria Prodan a negat tot timpul că ar avea o relație intimă cu Dan Alexa. Mia mult decât atât, ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, spun că au o căsnicie fericită, chiar dacă el se află în Dubai și ea, mai mulu, în România.

Citeste si: Anamaria Prodan, atacată din toate părțile! „În locul lui Alexa aș lua măsuri” Cine a spus asta

Citeste si: Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa: „Am terminat...”

Citeste si: EXCLUSIV. Prima declarație a Anamariei Prodan, după ce l-a bătut pe Dan Alexa: „Am avut o discuție despre...”

fara descriere

Adevărul despre Anamaria Prodan și Dan Alexa

Ana-Maria Prodan ar fi povestit unor apropiați că regretă ieșirea pe care a avut-o și că ea și Dan Alexa s-au împăcat. Impresara și anrtenorul de la Astra Giurgiu sunt prieteni de mult timp, iar scandalul dintre ei nu a fost o criză de gelozie, ar fi subliniat soția lui Laurențiu Reghecampf.

„Anamaria nu are ce să mai spună despre ce s-a întâmplat. Ea şi Dan s-au şi împăcat. Discuţiile dintre ei nu au legătură cu femeile, ci sunt strict legate de fotbal. Dacă nu erau despre lucruri profesionale nu le-ar fi purtat în vestiar, de faţă cu cei din echipă. Au avut ceva de împărţit despre nişte jucători şi s-a ajuns aici. Regretă că a purtat aceste discuţii şi a avut această reacţie într-un astfel de loc, de faţă cu ceilalţi”, au povestit surse din anturajul impresarei, pentru Click!

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate