Anca Ciota și Phelipe vor avea fată sau băiat? Au făcut teste „din popor”, în direct! Iată care a fost rezultatul

Anca Ciota și Phelipe vor devenit părinți pentru prima dată. Vor avea băiețel sau fetiță?

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Anca Ciota și Phelipe urmează să devin părinți în luna mai a anului 2022. Cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani de zile și sunt pregătiți pentru următorul capitol din viața lor.

Cei doi soți au fost invitați pentru prima dată împreună în calitate de viitori părinți, în emisiunea Teo Show. Anca Ciota a dezvăluit că sarcina decurge de minune în această perioadă și a oferit mai multe detalii despre moemntul în care au hotărât să facă un copil.

„Este un bebeluș sănătos! Nu sunt o gravidă cu probleme, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă simt atât de bine. Nu am pofte. N-am avut grețuri. Suntem în 14 săptămâni, adică 3 luni și 2 săptămâni, al doilea trimestru. Noi suntem împreună de 15 ani, poate lumea crede că nou lucrăm de mult timp la acest poriect, numit bebe. Când ne-am mutat acasă, atunci am spus că este momentul. Din a doua încercare a venit pe lume”, a dezvăluit Anca Ciota.

Citeste si: EXCLUSIV Anca Ciota, primele declarații despre sarcină! Prezentatoarea meteo de la Kanal D și Phelipe vor deveni părinți pentru prima dată: „Sunt o gravidă norocoasă”

Anca Ciota a oferit și detalii despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Prezentatoare meteo de la Știrile Kanal D a dezvăluit că a început să se simtă diferit, motiv pentru care a decis să facă un test fără să îi spună soțului ei.

„Începusem să mă simt mai diferit decât mă simt eu în mod normal. Decolteul începuse să fie din ce în ce mai mare, mai generos.

Am hotărât să fac testul de sarcină, deși nu era întârzierea destul de mare. Era duminică seara. Fără să îi spun lui, am făcut repede testul și a ieșit instantaneu pozitiv. L-am sunat și i-am spus să sună urgent la mine. Nu puteam să țin în mine. M-a găsit în baie cu testul.

Citeste si: Românii nu își vor mai putea vinde locuințele timp de mai mulți ani. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat programul...- bzi.ro

Știu și părinții. Mama lui a aflat prima. N-a mai avut răbdare și a sunat-o pe mama lui. Am insistat foarte tare să le spunem personal. Le-am zis că le pregătim un cadou, le-am pus un body într-o cutie, pe care scria că o să fie bunici. S-a lăsat cu plâns”, a povestit Anca Ciota.

anca ciota

Phelipe va deveni tată 

[Sursa foto: Captura Video]

Phelipe este entuziasmat și bucuros că va deveni tată pentru prima dată. Cu toate acestea, are încredere în perioada care urmează și că totul va fi bine.

„Eu sunt foarte relaxat și sigur pe mine, știu că va fi bine. Am fost și luați prin surprindere. Oamenii îți spun că ai 35 de ani și că ar trebuiu să facă un copil”, a dezvăluit Phelipe.

Ce spun testele din popor! Anca Ciota și soțul ei vor avea fată sau băiat?

Anca Ciota și Phelipe au fost supuși de către Bursucu unor „teste din popor”, în urma cărora ar putea afla sexul bebelușului lor. La primul test „băbesc”, celor doi le-a ieșit fetiță, al doilea test le-a arătat că este băiat, iar cel de-al treilea a ieșit tot băiat. Cu această ocazie, Pehlipe a dezvăluit că a avut un vis în urmă cu mai bine de un an și jumătate, în care un preot i-a dezvăluit că va avea un băiat și i-a transmis două nume pe care să i le pună. Cei doi soți au dezvăluit că, în cazul în care vor avea băiețel, ei își vor numi copilul după unul dintre cele două nume apărute în vis. Ei au mărturisit că în câteva săptămâni vor afla sexul bebelușului și se vor întoarce în platoul emisiunii Teo Show, unde vor dezvălui dacă testele băbești au avut dreptate. 

anca ciota

Anca Ciota este însărcinată în 3 luni și 2 săptămâni 

[Sursa foto: Captura Video]

În încheiere, Anca Ciota  a mai dezvăluit că își dorește să nască natural și are o presimțire că sarcina va decurge perfect normal, motiv pentru care se consideră o gravidă norocoasă.

„Mi-aș dori să nasc natural și sper să pot. Mă simt în forță și suficient de puternică să nasc natural. îmi este mai frică de prima noapte când o să ajungem acasă și o să stăm cu bebelușul”, a recunoscut prezentatoarea tv.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies