Vedete

Anca Neacsu s-a cuplat cu un barbat insurat si cu copil: "Omul chiar era nefericit"

Anca Neacsu s-a casatorit cu un cetatean turc si este foarte fericita.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Fosta componenta a trupei ASIA a povestit ca s-au implinit deja opt ani de cand se iubeste cu partenerul ei de viata. Putini stiu, insa, ca barbatul cu care e maritata acum Anca Neacsu, era casatorit cand a cerut-o pe ea de nevasta.

"În acest moment viaţa mea este agitată, ca în ultimii 20 de ani, alerg mereu. Eu nu apuc să dorm noaptea. Seara sunt soţie, mâncare, spălat, călcat, femeile trebuie să ştie să facă aproximativ orice. Avem 8 ani de când suntem împreună, ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu aşa în general, în viaţa. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanţă. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine”, a declarat Anca Neacsu intr-o emisiune de televiziune.

Anca Neacsu nu regreta deciziile luate, desi marturiseste ca i-a fost greu sa plece din Romania si sa se mute intr-o alta tara de dragul sotului ei.

"Mi-am schimbat viaţa, mi-a fost greu, la început nu aveam pe nimeni în Turcia, iar când îmi făceam o prietenă ne mutam în oraş. Între timp am început să vorbesc, acum am cetăţenie, sunt turcoaică. Am făcut sacrificii mari şi când mă enervez îi spun, a meritat, dacă nu plecam în Turcia sigur Dumnezeu îmi dădea altceva. Eu sunt şefa în casă. Acum îmi doresc un copil, doi, vreau să-mi cumpăr casă.”, a mai spus Anca Neacsu in emisiune. 

Galerie foto