Anca Pandrea a spus că nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie, însă nu a rezistat! Cum a fost văzută lângă sicriu

Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie, a declarat că nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie, fiul fostului ei soț.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Anca Pandrea a aflat despre moartea lui Ducu Darie, fiul fostulul ei soț, Iurie Darie, la câteva ore  de la dipariția acestuia. ”A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunțe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital și nici la înmormântare nu voi merge. După Iura, eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înțelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Anca Pandrea la scurt timp după moartea lui Ducu Darie.

Citeste si: Ultimele luni ale lui Ducu Darie. „Era foarte slăbit, era cât un fir de ață și nu mai avea putere” | VIDEO

Citeste si: Motivul pentru care Ducu Darie a fost certat cu tatăl lui timp de 20 de ani! Iurie Darie, dat afară din casă de propriul fiu

fara descriere

Și totuși, deși declarase că nu va merge la înmormântarea fiului lui Iurie Darie, Anca Pandrea nu a rezistat. Ea a mers să aprindă o lumânare și să-și ia rămas bun de la Ducu Darie, sâmbătă, la priveghiul de la Teatrul Bulandra, acolo unde s-a aflat toată ziua sicriul cu trupul marelui regizor, ce va fi înmormântat azi.

 Anca Pandrea a mers la Teatrul Bulandra, ca de obiciei, cu poza lui Iurie Darie în piept, și s-a rugat la căpătâiul fiului acestuia. ”Or să fie împreună acum, Ducu și Iura al meu”, a spus plângând Anca Pandrea.

Citeste si: Reacția Teatrului Bulandra după moartea lui Ducu Darie! Regizorul a fost directorul teatrului

fara descriere

Ducu Darie, înmormântat lângă părinții lui, Iurie Darie și Consuela Roșu

Ducu Darie a murit la vârsta de 60 de ani. A fost depus până astăzi, la Teatrul Bulandra, iar la prânz are loc înmormântarea. Ducu Darie va fi înmormântat lângă părinții lui, actorii Iurie Darie și Consulea Roșu.

Ducu Darie suferea de o afecțiune delicată la ficat de anui buni, însă în urmă cu ceva timp, starea lui s-a agravat. ”În urmă cu aproape  două săptămâni, Ducu Darie a fost internat de urgență la spital, din cauza unor complicații la plămâni. Ele au fost făcute pentru că regizorul suferă, de ani buni, de ciroză, în stare avansată, ceea ce i-a afectat, acum, și celelalte organe interne. La Fundeni, el a venit în crize puternice, pe care medicii au încercat să i le reducă din punct de vedere al durerilor, printr-un tratament medicamentos intensiv, cu perfuzii și calmante”, au dezvăluit persoane din spital, cu puțin timp înainte ca familia să anunțe moartea lui Ducu Darie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate