Anca Serea, mărturisiri despre cei cinci copii: ” Nu mă văd fără ei, îmi dau supraputere”

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi şi se mândreşte cu cinci copii superbi, care îi aduc fericirea absolută.

Autor: T.S.

În cadrul unui interviu, ea a vorbit despre cât de multă bucurie îi aduc cei cinci copii.

”Fiecare zi cu ei o bucurie. Am învăţat ca, în general, în viaţă să mă bucur de lucrurile simple. Cele mai mari bucurii sunt ei, prin existenţa lor, zâmbetele lor, îmbrăţişările lor, cel mai frumos cuvânt, acest ”mama”, pe care de câte ori îi aud că-l rostesc este cea mai mare bucurie pentru mine.

David este adolescent şi este foarte, foarte inteligent şi foarte matur pentru vârsta lui. Sara, la fel, este un suflet foarte nobil, îi plac foarte mult animalele, vrea să schimbe lumea şi vrea să ajute oamenii în vârsta, dar este impresionată şi de copii. Noah este un puşti şi este pus pe şotii tot timpul, Ava este foarte inteligentă şi foarte dezvoltată pentru vârsta ei. Toată lumea zice că ar cel puţin 5, 6 ani, ştie foarte multe. Moise este micuţul nostru de aur. Este mic, dar este mare, simte toate lucrurile, rezoneaza foarte bine cu tot ce se întâmplă în jurul lui, este foarte atent şi foarte implicat cu tot ce facem noi şi ce fac fraţii lui”, a dezvăluit Anca pentru Ciao.

Mai mult de atât, ea a dezvăluit că fiecare dintre ei are mici responsabilităţi, semn că nu îi răsfaţă mult: ”Sigur, au atribuţii.

Fiecare în limitele normalului, nu le dau nimic de făcut exraordinar pentru că nu vreau să-i împovărez cu o sarcină care să-i depăşească. Sara, de exemplu, este o fetiţă foarte serioasă şi foarte implicată, şi mă ajută ori de câte ori o solicit. Ce-mi doresc eu pentru ei este, în primul rând să fie buni, să aibă credinţă în Dumnezeu, să fie oameni generoşi, să aibă respect. Doamne Ajută să ajungă nişte oameni buni şi frumoşi! ”, a mai spus vedeta.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Diana de pe "insula" a raspuns, fara retineri, la o intrebare intima! Cu cati barbati a facut sex in acelasi timp?

Accident teribil în judeţul Timiş! Două persoane au murit în urma impactului, iar o alta a fost rănită

E socant ce i-a facut presupusul amant al Mariei Constantin fostei sale "soacre": "A vrut sa ma... "

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Calendar Ortodox 12 mai 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți români din toate timpurile

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies