Anca Serea, o nouă lovitură! Vedeta a pierdut o parte din terenurile moștenite de la primul soț! Ghinionul brunetei: Statul Român a expropriat-o! EXCLUSIV

Anca Serea are din nou probleme. Vedeta a fost deposedată de mai multe parcele de teren din Ilfov, din cauza faptului că pe proprietatea ei urmeaz să treacă autostrada de centură a Bucureștiului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Anca Serea are din nou probleme. Vedeta a fost deposedată de mai multe parcele de teren din Ilfov, din cauza faptului că pe proprietatea ei urmeaz să treacă autostrada de centură a Bucureștiului.

Anca Serea pare urmărită de ghinion. Vedeta s-a trezit, recent, cu o înștiințare prin care va fi expropriată de două parcele de teren pe care le deține în comuna ilfoveană Cernica. Pe proprietatea soției lui Adi Sînă urmează să treacă autostrada de centură, iar o parte din acesta a intrat în posesia Ministerului Transportului printr-o decizie a Prim-Ministrului, Ludovic Orban.  

Autostrada de Centură trece pe proprietatea Ancăi Serea


In articol:

Anca Serea, cei doi copii mai mari: David și Sarah, precum și o rudă din partea primului soț, au moștenit mai multe parcele de teren în comuna Cernica. Terenurile apar însă în planul de lărgire a Șoselei de Centură a Buureștiului și transformarea acesteia în autostradă. În cursul lunii mai a acestui an, Guvernul României a înștiințat mai mulți proprietari de terenuri din zonă că vor fi expropriați contra unor sume de bani stabilite prin ordin de ministru.

anca serea si adi sina
Adi Sînă este al doilea soț aș Ancăi Serea

Este vorba de 4 terenuri extravilane care aparțin Ancăi Serea. Din primul, care avea 4.526 mp, statul va lua 1.492 mp iar suma repartizată este de 16.734,12 lei (aproximativ 11 euro/mp). Din al doilea, care avea tot 4.526 mp, Serea a pierdut 101 mp, contra sumei de 1.134,76 lei. Din al treilea și al patrulea (5000 mp, respectiv 3.467 mp), Anca Serea și familia ei vor primi 190,61 lei, respectiv 134,55 lei pentru două porțiuni expropriate de 17 mp și 12 mp. În total, Anca Serea va fi ”recompensată” cu 18.194,04 lei, adică în jur de 3.700 euro pentru 1.622 mp de teren în comuna Cernica, foarte aproape de intrarea în București.

Citeste si: Amenințare teribilă made in China. „Soarele artificial” ar putea declanșa Apocalipsa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă nu au plătit școala privată a copiilor! Cei doi au acumulat datorii de mii de euro! Probleme financiare în paradis? EXCLUSIV

Citeste si: Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Care este starea de sănătate a soției lui Adi Sînă: ”M-am simțit foarte...”

Statul Român i-a oferit de 4 ori mai puțin

Prețul oferit de Statul Român este cam de 4 ori mai mic decât cel al zonei. O veste nu prea bună pentru Anca Serea, care pare să se confruntă cu o situație mai complicată din punct de vedere financiar, în ultima vreme. Ea și soțul ei, Adi Sînă, au fost executați silit de școala privată la care învață o parte dintre copiii lor, pentru neplata taxelor de școlarizare.

anca Serea
Anca Serea a primit o moștenire impresionantă

Anca Serea a moștenit o avere fabuloasă de la mama primului ei soț, Filip Polpingher. Bărbatul, care s-a stins din viață în anul 2010, a fost fiul Floricăi Mitroi, poetă și ziaristă, cunoscută pentru lupta pe care a dus-o întreaga viață împotriva regimului comunist. Florica Mitroi a devenit celebră după ce a avut curajul să protesteze în fața Ambasadei Rome din Grecia, gestul ei fiind evocat la vremea respectivă de postul de radio Europa Liberă. Soacra Ancăi Serea a murit în 2002, lăsându-i averea fiului ei, Filip, iar aceasta a ajuns ulterior la Anca Serea și la cei doi copii pe care i-au avut împreună.    

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 6 Decembrie 2020: astăzi Racii se lovesc de o problemă de sănătate

Șoc total în România: COVID-19 a lovit chiar acolo unde nu trebuia absolut deloc

Care este rețeta originală a celebrei salate de boeuf. A fost inventată de Lucien Olivier și ținută secretă mult timp. Ce au schimbat românii la ea

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au negociat ”la sânge” împăcarea. Ce pretenții a avut afaceristul

În ce stare este soția lăutarului care a murit în timp ce făcea live pe Facebook?„Rugați-vă pentru ea…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies