Anca Serea și Adrian Sînă, momente de cumpănă în căsnicie! Dezvăluiri despre un posibil divorț: „Eu vreau să fiu sinceră”

Adrian Sînă și Anca Serea au vorbit despre perioadele dificile din viața lor, dar și despre un posibil divorț

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Anca Serea, în vârstă de 41 de ai, și Adrian Sînă, în vârstă de 45 de ani, formează un cuplu de mai bine de 12 ani. Cei doi au împreună 4 copii minunați, pe Noah, Ava, Moise și Leah.

Cu toate că sunt căsătoriți de 7 ani, au întâmpinat de-a lungul timpului și momente dificile, fiind chiar la un pas de divorț.

Anca Serea și Adrian Sînă, momente de cumpănă în relație

Recent, Anca Serea și Adrian Sînă au fost invitați la emisiunea Teo Show, unde au vorbit foarte sincer despre relația lor. Prezentatoarea TV a mărturisit că ultimii doi ani au fost foarte grei și au reprezentat o provocare pentru familia lor. Cu toate că ce doi s-au maturizat forte mult pentru a le oferi cea mai bună educație celor patru copii, Anca Serea alege uneori să nu îi răspundă soțului la telefon, după ce acesta o supără.

Citește și: ”Lista nu este scurtă” Anca Serea și Adi Sînă, băgați la cheltuieli majore de cei șase copii. Care sunt problemele familiei de sărbători: „Ne înghesuim”

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citește și: Anca Serea spune lucrurilor pe nume! Vedeta și Adrian Sână locuiesc într-o casa generoasă, iar facturile sunt pe măsură: "Ne concentrăm să muncim mai mult"| EXCLUSIV

Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că

ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia. Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul”, a mărturisit Anca Serea, în cadrul emisiunii Teo Show.

Adrian Sînă, dezvăluiri despre un posibil divorț

În cadrul discuției Adrian Sînă  a mărturisit că nu se poate despărți de partenera sa de viață, având o familie frumoasă împreună. De asemenea, anii petrecuți împreună își spun cuvântul, cei doi reușind să treacă peste toate neînțelegerile întâmpinate de-a lungul vieții. Mai mult decât atât, Adrian Sînă se declară un tată responsabil, fiind unul dintre motivele pentru care nu și-ar putea părăsi soția sau copiii.

Păi pot să nu plec? Avem o familie mare, sunt un tată responsabil”, a declarat Adrian Sînă.

Adrian Sînă și Anca Serea

Adrian Sînă și Anca Serea

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea și Adi Sînă au vorbit de divorț. Ce a făcut artistul?: „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm”

Anca Serea, gafă de proporții în fața soțului. Cum a reacționat Adi Sînă în direct, la TV

Ce au pățit Anca Serea și copiii pe drumul spre Franța? Incidentul a avut loc în tren: „Ultima noastră zi a fost plină de peripeții”

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Ce au pățit Anca Serea și copiii pe drumul spre Franța? Incidentul a avut loc în tren: „Ultima noastră zi a fost plină de peripeții”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies