Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au fost în echipa Faimoşilor din primul sezon de la Exatlon. Dacă Anca Surdu a abandonat competiţia din cauza unor probleme de sănătate, Vladimir Draghia a câştigat marele premiu.

La aproape jumătate de an de la încheierea primului sezon Exatlon, Anca Surdu şi Vladimir Draghia fac din nou echipă. De data aceasta, cei doi au fost cooptaţi de o companie online pentru a face reclamă produselor de îmbrăcăminte pe care aceasta le comercializează.

Imaginile cu Anca Surdu şi Vladimir Draghia sunt însă spectaculoase şi au legătură cu gimnastica, sport practicat la nivel de performanţă de tânără.

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună. S-au împrietenit la Exatlon 

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia s-au împrietenit în timpul competiţiei Exatlon. Diana Bulimar povestea, imediat după ce s-a întors din competiţia din Republica Dominicană, că ei trei petreceau mult timp împreună. ”Aproape în fiecare seară ieşeam şi ne plimbam pe plajă. Dacă plecam eu cu Anca, venea şi Vladimir după noi, dacă plecam cu Vladimir, venea şi Anca şi tot aşa. Cu Anca şi cu Vladimir aveam cele mai multe lucruri în comun. Ne plăceau acelaşi gen de subiecte, probabil din acest motiv am şi petrecut mai mult timp împreună. În primul rând, în oraş nu se văd stelele cum se văd acolo… ”, a povestit Diana Bulimar într-o emisiune tv, despre prietenia dintre ea, Anca Surdu şi Valdimir Drăghia la Exatlon România, sezonul 1.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate