Ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, motiv de scandal intre specialisti! Hanibal Dumitrascu, "trimis" la un consult psihologic

Mihaela Brooks, romanca din Canada care a realizat ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, s-a declarat deranjata de afirmatiile cunoscutului psiholog roman Hanibal Dumitrascu, invitat la un show de televiziune sa vorbeasca despre moartea artistei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Mihaela Brooks, specialist in criminalistica si criminal-profiler, stabilita de multi ani in Canada, de unde a realizat o analiza ampla a cazului mortii Madalinei Manole realizata doar prin tehnici cu care se lucreaza peste ocean, a avut o postare extrem de critica la adresa lui Hanibal Dumitrascu. Celebrul psiholog a fost prezent intr-un studio de televiziune, in perioada sarbatorilor si a vorbit despre cazul Madalina Manole. Mihaela Brooks nu a intervenit in timpul emisiunii, cu toate ca pe ecran se anunta ca va intra in direct.

Afirmatiile lui Hanibal Dumitrascu au avut, la un moment dat, legatura cu activitatea Mihaelei pe marginea acestui caz, lucru care a enervat-o la culme pe aceasta.

„Daca pana acum Hanibal Dumitrascu sustinea cu convingere ca a fost suicid si ca nu se poate redeschide cazul, de data aceasta il sfatuieste pe Dl Manole (tatal Madalinei Manole, n.r.) sa lupte pentru redeschiderea cazului, dar cu SPECIALISTI, nu ca mine.
Dl Hanibal Dumitrascu, invidia dumitale pentru realizarile mele profesionale a fost evidenta din 2016, dar vad ca se accentueaza de fiecare data cand sunt mentionate moartea Madalinei Manole si numele meu. Iti pot recomanda niste psihologi buni in tara care sa te ajute cu aceasta problema, mai ales ca am incheiat anul 2017 cu alte doua mari realizari profesionale de care iunca nu ai aflat.
Cat despre cazul Madalinei, unul din cele trei proiecte „surpriza” la care lucrez acum, veti afla la timpul potrivit”,
a scris Mihaela Brooks pe contul personal de Facebook, postarea fiind prezentata ca un drept la replica pentru afirmatiile care s-au facut in studio.

Imediat dupa moartea Madalinei, Hanibal Dumitrascu a realizat un portret psihologic al interpretei, pornind de la certitudinea ca aceasta si-a pus capat zileleor pe fondul unei depresii prfunde.
„O structura inflexibila de personalitate, perfectionista, cu o imagine de sine facuta praf. Traia anxietatea ratarii si, in cele din urma, a ales sa-si sfarseasca viata printr-un cerc perfect inchis: unde a inceput, acolo s-a sfarsit, de ziua ei”, spunea Hanibal Dumitrascu in 2010.

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

ANAF a declanșat războiul! Demonstrație de forță anunțată chiar de Florin Cîțu

Horoscop miercuri, 25 noiembrie. Acești nativi își vor întâlni marea iubire: Așteaptă de multă vreme la un singur pas distanță

Caini comunitari, omorati cu Furadan, aceeasi substanta care a ucis-o pe Madalina Manole! Vinovatul este inca in libertate

Firea a premiat-o pe Madalina Manole dupa moarte! La eveniment nu a venit nimeni din familia artistei! Unde a ajuns "Trofeul"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies