Anda Adam, cu hainele la portbagaj! Pop-diva filmată de paparazzi într-o ipostază incredibilă VIDEO EXCLUSIV

Anda Adam a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro într-o ipostază cu totul neobișnuită.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Anda Adam este una dintre divele muzicii românești, este tot timpul aranjată, coafată și îmbărcată după ultima modă. Paparazzi WOWbiz.ro au susprins-o pe cântăreață într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru fanii acesteia.

Anda Adam a ieșit de la un salon de înfrumusețare însoțită de fiica ei și o bonă filipneză dar și de o altă femeie. Vedeta s-a îndreptat către mașina sa, un Porsche spectaculos, a deschis portbagajul și a început să scoată de acolo... rochii, bluze și alte ținute de scenă (sau nu). Scena a durat câteva minute, timp în care Anda a tot îndesat într-o plasă ținutele scumpe.  

fara descriere

Citeste si: Anda Adam și Diana Belbiță fac spectacol în ediția de duminică seară a show-ului “Roata Norocului”

Citeste si: Fosta iubită a lui Victor Slav, ispită pe insulă? Vezi la ce emisiune i s-a propus să meargă şi ce răspuns a dat! EXCLUSIV!

Citeste si: Cum își satisface Anda Adam soțul în Săptămâna Mare: „Primul este orgasmul...”

Anda Adam, greu de recunoscut când nu e pe scenă

fara descriere

Cât despre Anda Adam de pe stradă, ea nu prea aduce cu Anda Adam de pe scenă. Îmbărcată sport, cu o poșetuță și cu părul despletit, cântăreței îi cam lipsea strălucirea. Ceea ce nu este neapărat un lucru de condamnat, chiar dacă Anda Adam este o persoană publică. Până la urmă, nu e obligatoriu să fii divă pe stradă, ci atunci când te afli sub luminile reflectoarelor iar fanii tăi au așteptări mari de la tine.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate