Fosta iubită a lui Victor Slav, ispită pe insulă? Vezi la ce emisiune i s-a propus să meargă şi ce răspuns a dat! EXCLUSIV!

Fosta iubită a lui Victor Slav, ispită pe o insulă? Vezi la ce emisiune i s-a propus să meargă şi ce răspuns a dat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bomba iernii a fost, negreşit, vestea că Victor Slav are o iubită! Iar relaţie a fost asumată, recunoscută de vedeta Kanal D, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, anul trecut.

Citeste si: Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam

Offf, dragile noastre, şi după cum v-am mai spus, rar îţi este dat să vezi aşa o...urmaşă a Evei superbă... Este sexy, senzuală, cu pătrăţele pe abdomen, păr lung şi des, ochi albaştri şi o atitudine de "femme fatale" demnă de filmele lui James Bond.

fara descriere

În zadar am căutat un cusur la faptura asta... N-am găsit nimic. Din păcate însă cuplul acesta frumos, despre care am scris mai sus, s-a destrămat după 10 luni de iubire. Protagoniştii noştri au rămas amici şi se respectă în continuare, o situaţie rar întâlnită în showbiz-ul mioritic.

Fosta iubită a lui Victor Slav, ispită pe o insulă? "Unele se propulsează în showbiz cu mahalagisme şi mă abţin să spun cu mai ce"

Revenind însă la aspectul fizic al Ralucăi, trebuie să vă spunem că frumuseţea acesteia nu a trecut neobservată nici în lumea televiziunii.

fara descriere

De curând, fosta iubită a lui Victor Slav le-a mărturisit prietenilor de pe instagram că i s-a propus să fie ispită la o emisiune filmată pe o insulă.

Citeste si: Bianca Drăguşanu stabileşte un nou record! Uite cât i-a luat să cheltuiască 3000 de euro! EXCLUSIV!

"Mi s-a propus acum câţiva ani să particip la o astfel de emisiune, dar în niciun caz nu aş vrea să apar la un astfel de show. Nu vreau să mă promovez cu circ, nu este genul meu. Unele se propulsează în showbiz cu mahalagisme şi mă abţin să spun cu mai ce. Mai rău e că astfel de femei sunt luate drept exemplu de tinerele de ziua de astazi. Trist, ne aşteaptă nişte vremuri...", a scris Raluca.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate