Anda Adam s-a dus în Australia să petreacă la nunta fratelui ei! Uite cât de sexy este cumnata Andei!

De curând, Anda Adam s-a dus în Australia să petreacă la nunta fratelui ei, Vlad.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Amicii ştiu că Anda Adam s-a dus în Australia să petreacă la nunta fratelui ei, Vlad. Acesta este stabilit de mai bine de un deceniu la Antipozi, în Gold Coast, acolo unde a cunoscut-o, acum 3 ani, pe blonda Melanie, un instructor de fitness si fotomodel apreciat în Australia, care are la activ mai multe pictoriale incendiare. (vezi ce crede Anda Adam despre infidelitate)

Citeste si: Anda Adam, de nerecunoscut! Uite cum a fost surprinsă artista! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Lovitură pentru Anda Adam. Soţul ei a fost condamnat la 3 ani de închisoare!

Citeste si: Dorian Popa şi soţul Andei Adam, surprinşi cu ”jucării” tunate! ”Mamăă, cum e asta!”

Anda Adam s-a dus în Australia să petreacă la nunta fratelui ei. Vlad i-a oferit lui Melanie inelul de logodnă la New York

Toamna trecută, în timpul unei excursii romantice la New York, Vlad Adam a cerut-o de soţie pe Jane, oferindu-i şi inelul de logodnă. „Aici, la New York, am devenit logodnica lui Vlad. M-ai adus în al nouălea cer, am visat sa avem un viitor împreuna, iar acum acest vis a devenit realitate. Te iubesc din toată inima!”, i-a transmis Melanie lui Vlad Adam.

fara descriere

Anda Adam s-a dus în Australia să petreacă la nunta fratelui ei: “Sunt cu frumoasa mea cumnată”

Zilele trecute, Anda Adam s-a dus în Australia să petreacă la nunta fratelui ei. Faimoasa de la Exatlon va participa la eveniment, care va fi umnul discret, la care vor participa doar prietenii apropiaţi. Anda a fost întâmpinată de Melanie, care a îmbrăţişat-o şi le-a explicat amicilor ei: “Sunt cu frumoasa mea cumnată”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate