Andra aruncă bomba după ce Paula a părăsit Puterea Dragostei: „Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani”

Andra spune că motivul pentru care Paula a părăsit Puterea Dragostei este teama ca secretul ei să nu iasă la iveală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

andra puterea dragostei

Andra le-a povestit băieților că motivul pentru care Paula a plecat de la Puterea Dragostei nu era faptul că voia să se întoarcă acasă. Frumoasa concurentă ar fi primit niște mesaje din care a aflat că Paula se iubea cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Când iubita lui Bogdan Mocanu a confruntat-o pe Paula, ea a negat că bărbatul era iubitul ei. De teamă să nu se afle, însă, ea ar fi părăsit emisiunea Puterea Dragostei.

paula puterea dragostei

„Paula a ieșit pentru că aveam dovezi, nu doar screenshot-uri. Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani când era în România. Noi când i-am spus în backstage și i-am arătat mesajul ea a spus că e prietenul tatăl ei. Dar s-a agitat mult. Cu prietenul tatălui nu stai așa în poză.

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei, după ce Andra a rcunoscut că îl place pe None! Bogdan Mocanu: „O protejez pe Andra pentru că este iubita mea”

Nu își dorea să plece. Dacă vine Jador, moare”, a spus Andra de la Puterea Dragostei despre Paula.

Paula a părăsit Puterea Dragostei

După ce a cerut chiar ea să fie votată pentru eliminare, Paula a părăsit Puterea Dragostei cu ochii în lacrimi. Bruneta a plâns atunci când a vorbit despre decizia ei de a pleca. A declarat că niciunl dintre băieți nu este pe placul ei și că nu vrea să rămână nici măcar dacă s-ar întoarce Jador.

Când au văzut-o pe Paula plângând, ceilalți concurenți au tras concluzia că bruneta nu își dorea cu adevărat să plece și că a luat decizia la nervi. Aceeași părere a avut-o și Andreea Mantea, care i-a spus că nu ar fi trebuit să îi roage pe ceilalți să o voteze pentru eliminare.

„Consider că fetele m-au văzut puternică și au încercat să mă atace. Să stea linișite cobrele. Mă voi reîntoarce ca să le arăt cine sunt”, a declarat Paula înainte de a pleca.

paula puterea dragostei

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate