Andra de la Puterea Dragostei o să facă o criză de gelozie! Bogdan Mocanu îi dă inimioare Reginei la cele mai fierbinți fotografii

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei i-a trimis inimioare pe Facebook Reginei, concurenta din Grecia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

 

fara descriere

Regina, una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei din Grecia, i-a atras atenția lui Bogdan Mocanu încă de pe vremea când el forma un cuplu cu Roxana. Apetisanta blondină vorbea cu el și îi trimitea mesaje, iar mulți dintre fanii emisiunii se așteptau ca, la un moment dat, să formeze un cuplu.

fara descriere

Bogdan de la Puterea Dragostei îi dă inimioare Reginei

Bogdan Mocanu nu s-a putut abține și i-a dat Reginei câteva inimioare pe pagina ei de Instagram. Cu siguranță Andra s-ar supăra dacă ar ști că iubitul ei a apreciat fotografiie unei alte femei, mai ales că este vorba de niște imagini în care era pozează extrem de sexy.

Citeste si: Șocul zilei în România! Alexandru Cumpanașu, luat în vizor de DNA!

Citeste si: A murit Ion Nae, fostul președinte al Comitetului Județean pentru Cultură și Educație Socialistă Buzău

Citeste si: Prima apariție publică a lui Florin Pastramă după ce a fost snopit în bătaie! Cum arată fața lui fără bandaje

fara descriere

Andra de la Puterea Dragostei a spus adevărul despre relația cu Bogdan Mocanu

„Nu ne-am despărțit niciodată. Am făcut-o să vă fierbem puțin. Am vrut să mai apară știri despre noi. Ne simțeam nebăgați în seamă. (...) Noi nu ne-am despărțit niciodată la tv. Doar Bogdan s-a despărțit de mine pentru că era nervos. Știți care e greșeala lui Bogdan? Că ia decizii când e nervos. De fapt, el e fiert după mine”, a spus Andra în live-ul în care era chiar lângă Bogdan.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate