Șocul zilei în România! Alexandru Cumpanașu, luat în vizor de DNA!

Alexandru Cumpănași a fost luat în vizor de către DNA , după ce a ieșit la iveală că ar fi plagiat informațiile din broșurile făcute de fundația lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

În urmă cu un an, Ministrul Culturii i-a oferit lui Alexandru Cumpănașu suma fabuloasă de un milion de lei pentru a realizat mai multe broșuri pentru fundația lui. O simplă căutare pe Google a arătat faptul că acestea au fost realizate cu informații copiate de pe Wikipedia și alte site-uri.

Alexandru Cumpănașu, luat în vizor de DNA

Direcția Națională de Anticorupție a cerut reprezentanților Ministerului Culturii documentele care necesare contractului pe care l-au încheiat cu Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Informațiile din broșurile făcute de funația candidatului la prezidențiale erau aproape în totalitate copiate de pe internet, relatează libertatea.ro.

Citeste si: Cei mai buni designeri vin la Romanian Fashion Philosophy, între 15 și 18 octombrie

Citeste si: Viorica Dăncilă, prima reacție pe Facebook, după ce a fost adoptată moțiunea de cezură: „Noi nu ne-am bătut joc de oameni”

Ulterior, Alexandru Cumpănașu a susținut că broșurile erau, de fapt, niște cărți pe care le-a scris tot el. DNA a cerut acele cărți, dar și proiectul pe care el l-a depus la Ministerul Culturii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate