Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au parasit emisiunea Puterea Dragostei

Moment important duminica seara, în Gala emisiunii Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Moment important duminica seara, în Gala emisiunii Puterea Dragostei. Doi dintre cei mai carismatici concurenți - Bogdan Mocanu și Andra au parasit împreuna competiția dragostei de la Kanal D.
Tensiunile începusera sa apara în ultima vreme între cei doi îndragostiți, iar totul a culminat cu momentul în care Mocanu a cerut sa fie dat afara.
În urma voturilor, Mocanu a fost desemnat sa plece.

fara descriere
Momentul a fost unul emoâionant și pentru Andreea Mantea, care cu greu s-a abținut sa nu lacrimeze la plecare. Mai ales ca, Mocanu, este unul din cei mai vechi concurenți ai show-ului.
Aceeași reacție a avut-o și Bianca, care a plâns în momentul în care Mocanu și Andra își luau ramas bun.

"Experiența noastra s-a terminat pentru ca ne-am îndeplinit scopurile. Este timpul sa îi lasam și pe al?ii sa vina sa gaseasca ce am gasit noi. A fost o experiența unica și e timpul sa fructificam aceasta experiența și sa fim și mai fericiți afara decât am fost aici.", au povestit cei doi la plecare.

Andra și Mocanu au trecut prin multe suișuri și coborâșuri cu relația lor

Andra și Mocanu de la Puterea Dragostei au avut parte de numeroase tensiuni în emisiune. La începutul lunii, cei doi au fost la un pas de a se despărți din cauza modului în care a dansat concurentul cu Andreea Pirui în emisiune. 

Mișcările lascive ale iubitei lui l-au enervat teribil.

Jador și-a dat și el cu părerea despre felul în care au dansat cele două concurente, sugerând că ar fi femei ușoare. Între el și Andra de la Puterea Dragostei a izbucnit un scandal, iar ea avut o reacție care l-a revoltat pe Bogdan Mocanu.

Bogdan: Nu avem probleme. Am elucidat toate problemele. Nu știu dacă ne-am despățit, o să mă gândesc. Sunt prea încălzit acum ca să... Nu cred că asta este femeia care vreau să mă reprezinte pe mine în societate, femeia care aș vrea să fie mama copiilor. Am observat comportamentul ei, limbajul ei, modul în care s-a certat, faptul că nu a observat eforturile mele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate