Prima declarație a lui Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că s-ar fi despărțit iar de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua, declarații despre presupusa despărțire de Culiță Sterp

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat în urmă cu puțin timp, dar există voci care susțin că deja nu mai formează un cuplu.

Sunt persoane care cred că cei doi artiști nu mai sunt împreună, mai ales după ce le-au analizat conturile de socializare și au observat că amândoi ar fi scos fotografiile în care apăreau ca un cuplu. Carmen de la Sălciua a făcut declarații astăzi despre relația ei cu Culiță și neagă că s-ar fi despărțit din nou, la scurt timp după ce reveniseră unul în brațele celuilalt.

Prima declarație a lui Carmen de la Sălciua după ce s-a spus că s-ar fi despărțit iar de Culiță Sterp

„Am fost la eveniment. Am avut aseară eveniment cu el, cu formaţia lui. Noi vorbim. Nici nu ştiu de unde s-au dedus lucrurile acestea”, a spus Carmen de la Sălciua pentru un post de televiziune. "Nu știu despre ce este vorba și nici nu vreau să vorbesc", a completat ea.

Citeste si: Culiță Sterp s-a filmat în ipostaze intime! Cine era în patul lui

Citeste si: Tata Nelson a intrat în casa Puterea dragostei! Ce i-a spus prima oară Biancăi: "Tu nu...?" - Momentul care a făcut-o pe brunetă să aibă lacrimi în ochi

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima declarație despre relația cu Culiță Sterp, după ce a fost la nunta surorii lui: „E un întreg circ. Am fost jignită și aspru judecată”

Chestionată pe seama unui mesaj cu subînțeles care îi făcuse pe fani să creadă că s-a despărțit de Culiță, Carmen a ținut să lămurească situația: "Nu cred că toate statusurile... Îmi dau seama că sunt urmărită. Oamenii au momente, zile, clipe. Nu neapărat că dacă pun acum o glumă, un status cu o glumă, nu înseamnă că sunt cea mai fericită. Cum, dacă pun status cu ceva trist, nu înseamnă că sunt cea mai tristă”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate