Andra și Bogdan Mocanu sunt din nou împreună! Unde au fost cei doi

Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat, cei doi sunt din nou împreună.

Autor: C.L.

In articol:

Au fost în ultima perioadă mai multe semne că Andra și Bogdan Mocanu s-au împăcat și sunt din nou împreună. Asta deși după ce Bogdan Mocanu a cerut-o de soție pe Andra Volos, s-a spus că între ei a avut loc o ceartă uriașă care a dus la despărțire.

Fanii celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei nu prea mai reușesc să țină socoteala despărțirilor și împăcărilor lui Bogdan Mocanu cu Andra.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei și Bogdan Mocanu, la un pas de bătaie la filmările videoclipului! Camerele de filmat au surprins totul

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

La începutul lunii iunie, după cererea în căsătorie( Vezi momentul cererii în căsătorie dintre Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei), când toți se așteptau să îi vadă ca doi îndrăgostiți, bomba a explodat. S

urse din preajma celor doi au dezvăluit că Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos, de data aceasta, se pare, definitiv. 

”Vineri seara au avut o ceartă, iar ea a plecat la Cluj. De atunci, nu au mai vrut să își vorbească, fiecare dorește să meargă pe drumul lui, conștient că nu se mai poate face nimic în relație, deși la mijloc este multă dragoste. El s-a concentrat pe cariera lui, iar ea a dorit să mai respire puțin în sânul familiei”,  au povestit apropiații celor doi.

Citeste si: Bogdan Mocanu, șocat. Ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua lui! ”Mi s-a frânt inima! Le-a ars casa, s-a făcut totul scrum, nu mai au nimic”

Dar, cum dragostea nu poate să-i țină departe, Andra și Bogdan Mocanu sunt din nou împreună. Cei doi au fost împreună la un restaurant, unde au fumat narghilea, au cântat și s-au distrat împreună.

Este clar, susțin fanii celor doi, că Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat și acum sunt din nou împreună.

Citeste si: Bogdan Mocanu, primele declarații despre aventura cu Bia de la Puterea Dragostei

Ce cadou i-a făcut Andra Volos lui Bogdan Mocanu de ziua lui

Pe 5 iunie a fost ziua lui Bogdan Mocanu, iar Andra Volos i-a luat un cadou de care este sigură că va fi încântat. Mai exact, bruneta i-a luat o pereche de ochelari de soare de firmă, pe care susține că Bogdan îi căuta de ceva vreme.

Pentru că mâine e ziua lui Bogdan, m-am gândit, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, m-am gândit să îi fac o mică surpriză. Pentru respectul pentru ce am trăit noi, pentru tot ce a fost între noi. M-am dus să îi iau un cadou și o să i-l trimit la ora 12. Vlogul o să îl postez după, pentru că dacă vede clipul, vede și cadoul”, a spus Andra despre cadoul pe care I l-a luat lui Bogdan de ziua lui.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies