Andra şi Cătălin Măruţă, dezvăluiri din intimitate! Cum sunt cei doi atunci când sunt departe de lumina reflectoarelor

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi şi au ales să-şi ţină departe de ochii curioşi povestea de iubire. Totuşi, cei doi, au dezvăluit cum sunt ei atunci când sunt departe de lumina reflectoarelor şi petrec timp în compania copiilor lor.

Autor: T.S.
 
În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Andra şi Cătălin Măruţă au dezvăluit cum sunt ei ca părinţi şi au dezvăluit care dintre ei este mai permisiv. 
 
„Eu cred că tati e mai permisiv! Deşi aş fi vrut să fiu eu zâna cea bună…”, a declarat Andra, în timp ce Cătălin a explicat: ”Da, e posibil ca eu să permit mai mult excepţii, recunosc! Asta pentru că Andra reuşeşte să petreacă mai mult timp cu
ei. Iar eu, dacă ajung târziu acasă, înclin să amân ora de culcare, de exemplu, ca să mai petrecem o jumătate de oră împreună… Sau, ca să smulg un zâmbet, îi las un pic mai mult la desene animate…”.

 

Ei au oferit, printre altele, detalii şi despre educaţia pe care le-au dat-o Evei şi lui David.
 
„Îi creştem independenţi, cu multă încredere în sine. Îi lăsăm cât mai liberi, dar cu limite, desigur. Poate că e o atitudine la modă acum, dar şi noi am fost crescuţi aşa”, a mărturisit Andra.
 
„Ne-am uitat la ce fac alţi părinţi, am citit cărţi şi ne-am bucurat să ne dăm seama că, până la urmă, instinctele noastre erau corecte.
Pe copii îi ajută să ştie regulile casei, să se ferească de ce îi pune în pericol şi să îi respecte pe ceilalţi şi, în acelaşi timp, să îşi folosească imaginaţia cât mai mult”
, a completat Cătălin Măruţă.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies