Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Ce gest a făcut concurentul pentru iubita lui

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au împăcat, la doar câteva zile după despărțire.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au despărțit în urmă cu puțin timp. Din fericire pentru fanii cuplului, cearta lor nu a durat prea mult și amândoi au decis să mai dea o șansă relației lor. Pe paginile lor de Instagram, fiecare a lăsat din nou să se vadă fotografiile în care apar împreună.

fara descriere

Ce gest a făcut Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei pentru Andra Voloș

Pentru a se asigura că toată lumea știe că Andra Voloș este iubita lui, Bogdan Mocanu a publicat la InstaStory o fotografie în care apare alături de ea. Cu siguranță frumoasa tânără a apreciat acest gest, mai ales că și ea este destul de geloasă.

fara descriere

Andra de la Puterea Dragostei, primele declarații după ce a vorbit pe ascuns cu None

Andra regretă faptul că l-a sunat pe None și că nu l-a chemat să stea de vorbă cu ea în prezența lui Bogdan Mocanu. Frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei speră că iubitul ei va putea trece peste greșeala ei.

Citeste si: Surpriză, ce simte Jador pentru Paula după ce s-a spus că a făcut sex interzis cu ea la Puterea dragostei. "Orice bărbat s-ar îndrăgosti pe loc" EXCLUSIV

„El de acum și-a pierdut încredea în mine. Ajunge o singură chestie și... I-am zis „Dacă tu trăiești cu frica e nasol rău. Dacă tu crezi că nupoți să treci peste, mai bine renunți. Nu ajungi nicărieri dacă te minți singur”. Până la urmă nu a fost o greșeală, nu m-am sărutat cu None, nu m-am întâlnit cu None... Am greșit că nu i-am spus și poate nu trebuia să îl sun pe None, trebuia să aștept până la gală și să îi iau pe amândoi în pauză și să îi pun față în față. Să spun că eu sunt cu Bogdan într-o relație și să vedem cum stă treaba. Acum eu am greșit că am sunat și am vorbit cu el. L-am mințit”, a spus Andra.

„Rămâne la hotărârea lui”, a spus Deea.

fara descriere

„Eu am greșit, mi-am cerut scuze. Ce pot să fac? Nu pot să mă întorc în timp. Nu l-aș mai suna, i-aș spune lui None să vorbim toți trei. Până la urmă sunt chestii mai grave într-o relație. Important e că eu am recunoscut. Simt că nu am greșit nimic. I-am spus că dacă nu poate trece peste, eu nu pot să-l oblig să fie fericit. Acum o să văd ce vrea să spună el”, a concluzionat Andra de la Puterea Dragostei, sperând că relația ei cu Bogdan Mocanu va rezista.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate