Andreea Anghel, mesaj sfâșietor în memoria fiului ei, Ionuț, ucis de câini, în parc

Durerea unei mame care își pierde băiețelul adorat este, probabil, imposibil de descris în cuvinte, iar Andreea Anghel nu face excepție.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De aceea, zilele trecute, atunci când, pe plan mondial, se serba ”Ziua internațională a Dorului”, Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, a făcut un gest care, cu siguranță, a înduioșat pe toată lumea.

Citeste si: Mama lui Ionuț Anghel și-a dus familia în Țara Samurailor! Imagini EXLCUSIVE

Citeste si: Nimeni nu știa asta! Ce talent are fratele lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini într-un parc din Capitală!

Citeste si: Imagini de la cel mai vesel loc de veci din ţară! Mormântul lui Ionuţ Anghel pare, de şase ani, un loc de joacă!

Întoarsă din Japonia, excursie în care a fost alături de frățiorul lui Ionuț Anghel, Andrei, mama băiețelului ucis de câini în Parcul Tei din Capitală, acum cinci ani, a făcut o postare de-a dreptul sfâșietoare pe contul ei de soxcializare, explicând ce simte și acum, la atât de multă vreme scursă de la tragedie. Mai exact, Andreea Anghel a preferat să selecteze o serie de fotografii cu băiețelul care i-a fost răpit de lângă ea în cel mai crud mod cu putință și să le posteze pe contul ei de socializare. Iar în fotografiile cu pricina, Ionuț Anghel este înfățișat în cele mai dulci ipostaze cu putință, zâmbind larg sau în chip de îngeraș. ”Astăzi, și în fiecare zi, DOR de tine ÎNGERAȘ!!!”, a notat Andreea Anghel pe contul ei de socializare.

Vezi ce a mai spus Andreea Anghel despre fiul ei, ucis de maidanezi, in Parcul Tei din Capitala, acum cinci ani

Andreea Anghel face îngerași cu chipul fiului ei

fara descriere

De ceva vreme încoace, Andreea Anghel a început să frecventeze cursurile unei şcoli. Dar nu o şcoală obişnuită ci una la care creează… îngeraşi. Mai exact, regulat, femeia îndurerată până peste poate de ce s-a întâmplat acum cinci ani, merge la respectivul atelier şi face, cu mâna ei. Figurine din lut pe care, apoi, le pictează şi toate au forma unui îngeraş. Motivul este unul simplu: Andreea Anghel este convinsă că, acum fiul ei este un îngeraş care o veghează pe ea, pe soţul şi pe fiul ei, Andrei, din Ceruri. Mai mult, spune ea, îngeraşii pe care, de doi ani, îi tot face, seamănă cu Ionuţ. De altfel, mama băieţelului care a pierit în cindiţii atât de greu de imaginat colecţionează îngeraşi şi spune că unii au chipul asemănător cu al băieţelui ei şi părul cârlionţat, exact ca al lui Ionuţ.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate