Mama lui Ionuț Anghel și-a dus familia în Țara Samurailor! Imagini EXLCUSIVE

Pasionat de aikido, Andrei, fratele lui Ionuț Anghel, băiețelul care a fost sfâșiat de maidanezi, în Parcul Tei din Capitală, a avut parte de curând, de o surpriză de care, cu siguranță, își va aminti cu drag totată viața.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai exact, Andreea și Valentin Anghel au decis să îi ofere micuțului Andrei o experiență cu totul și cu totul altfel, motiv pentru care, de curând, au plecat în Japonia, într-o excursie de vis.

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel își execută silit fostul avocat! Bogdan Bărbuceanu a reprezentat familia băiatului ucis de câini lângă Parcul Tei | EXCLUSIV

Citeste si: Imagini de la cel mai vesel loc de veci din ţară! Mormântul lui Ionuţ Anghel pare, de şase ani, un loc de joacă!

Citeste si: Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Mama lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini, vorbeşte despre sacrificiul micuţului! ”O statuie în memoria ta”

Acolo, familia băiețelului ucis într-un mod barbar de câini, într-un parc bucureștean, a avut parte de momente care, în sfârșit, le-a smuls un zâmbet de pe buze. Astfel, familia Anghel a fost, cu adevărat, impresionată de ceea ce a putut vedea în Țara Samurailor, ei fiind uimiți de curățenia și de parcurile din Tokyo, de frumusețea simplă a Narei, orașul în care circulă căprioarele liber, printre oameni, și de templele pe care au avut ocazia să le vadă. ”Îmi doresc sa ma bucur de tot ce este frumos în jurul meu, și de darul pe care îl am alături, Andrei. Nimeni nu știe cât avem de petrecut aici, așa că fiecare clipă este prețioasă. Îngerașul este alături de mine, îl simt aproape, și stiu ca mă ocrotește”, a explicat Andreea Anghel motivul pentru care a fost, alături de cei dragi ei, în Japonia.

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei. ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel.

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Drama teribilă a Mirelei Vaida! Câte sarcini a pierdut? A suferit enorm

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Soția lui Ilie Năstase, primele declarații despre silueta de invidiat! Cum se menține în formă Ioana Năstase

Răzvan Botezatu, atac la adresa Oanei Roman după ”episodul pizza”: ”Mi-aș șterge contul...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies