Andreea Antonescu, adevărul despre scandalurile din trupa Andre și cearta cu Andreea Bălan: ”Nu ne-am vorbit doi ani” | EXCLUSIV

Andreea Antonescu a decis, după ce trupa Andre s-a reunit, să spună lucrurilor pe nume în legătura cu scandalurile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Andreea Bălan.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai mult decât atât, Andreea Antonescu recunoaște că toate supărările pe care le-au avut de-a lungul timpului, toate conflictele în care a fost cu Andreea Bălan s-au topit, ca prin minune, în momentul în care și-a dat seama ce contează, cu adevărat, în viață.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale Andreei Bălan! ”Am decis să cânt din nou cu Andreea Antonescu în momentul în care eram pe patul de moarte”! Apropiații blondinei au spus tot

Citeste si: Primele declarații ale lui Traian, soțul Andreei Antonescu, după ce a fost anunțat divorțul lor! ”E mult mai mult de atât”

Citeste si: Povestea cutremurătoare a Andreei Antonescu! Ce s-a întâmplat DE FAPT când i-a murit tatăl! "Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa" INTERVIU EXCLUSIV

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

”Ne-am certat ca.. între fete. Întotdeauna mi-a părut rău că nu sunt băiat pentru că voi, băieții, reușiți întotdeauna să vă managerizați altefel relațiile, să treceți peste supărări... Noi, ca fetele... pentru că nu putem fi excepția de la regulă.(...) Nu am vorbit cu ea... de fete ce suntem...A fost  tot ceva legat de Andre, un alt mod de a ne prezenta și... Am cosiderat că nu ne-ar pune în valoare, iar de aici s-a iscat o neînțelegere, de aici orgoliile noastre...

Am scos gheruțele... Dar, Slavă Domnului... Iar lucrurile au mers în direcția bună, iar noi suntem, azi, împreună și vom merge împreună cât timp publicul o va vrea.(...) Eu și Andreea nu mai vorbisem de o perioadă lungă de timp, de doi ani, și odată cu incidentul prin care a trecut Andreea (problemele de la nașterea celei de-a doua fetițe, n. red.), imediat ce informația a ajuns la mine, am realizat ce înseamnă viața, că nu trebuie să fim aspri unii cu ceilalți...”
, povestește Andreea Antonescu.

De altfel, acela a fost și momentul în care Andreea Antonescu a realizat cât este de importantă Andreea Bălan pentru ea, motiv pentru care a lăsat toate supărările deoparte și a mers la căpătâiul colegei sale de trupă și, totodată, al nașei fiicei sale, Siena. Și, culmea, deși Andreea Bălan era la Terapie Intensivă, simțămintele acesteia spun totul despr ecum o privea pe Andreea Antonescu.

”Fără a ezita o secundă am mers, am cumpărat un buchet de flori, o jucărie, pentru că știam că îi place ei, jucăria nefiind neapărat pentru fetiță, jucăria a fost pentru Andreea pentru că, în adâncul sufletului ei, ea este un copil, și am mers la spital. Din păcate, era la Terapie Intensivă, nu am avut ocazia să mă văd cu ea, dar când a ieșit de acolo, m-a sunat și mi-a mulțumit. Ulterior, ne-am întâlnit chiar înainte de Paște, am fost să îmi vizitez nașa, Andreea fiind nașa Siennei, cu un cozonac, cu ploconul... Eu am mers cu Sienna și am prezentat cozonacul, iar ea a prezentat piesa.(...) Mi-a plăcut, mi-am dat seama că este o piesă Andre și de acolo am mers mai departe”, ne-a spus, zâmbind fericită, Andreea Antonescu.

Iar acum, mult mai matură ca în perioada în care orgoliile nu le lăsau să colaboreze, Andreea Antonescu și-a dat seama de ce contează în relația cu Andreea Bălan. ” Noi, după 17 ani, în conti nuare ne completăm, suntem firi diferite, dar pe aceeași lungime de undă. Eu am nevoie, din când în când, de cineva lângă mine care să pună biciul, iar Andreea este o perfecționistă, lucru care îmi place și pe care îl admir la ea. Cert e că facem o echipă foarte bună și, de această dată nu mai avem scuze, totul ține doar de noi... Suntem conștiente că nu mai putem da vina pe altcineva, nu mai putem găsi scuze, este doar despre noi”, spunea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, jumătatea șatenă a trupei Andre.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre viitorul soț al Andreei Bălan

Andreea Antonescu a avut ocazia, în ultima perioadă să îl vadă destul de mult pe George Burcea. Iar frumoasa șatenă are doar cuvinte de laudă la adresa viitorul soț al Andreei Bălan, George Burcea. ”Un drăguț, un simpatic.(...) Se vede din start că o susține enorm, era chiar entuziasmat că ne-am reunit. Mereu ne spunea ”Ce bine vă stă împruenă”. Și se iubesc extraordinar de tare, este foarte atent cu fetițele și mi-a plăcut mult, îi admir din tot sufletul”, ne-a spus, în exclusivitate Andreea Antonescu.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii ca Andreea Bălan și George Burcea NU sunt căsătoriți. Cu toate acestea, așa cum a anunțat artista, cât de curând, va exista și o nuntă, Andreea Bălan și George Burcea anunțând că își vor uni destinele, legal. Mai mult, Andreea Antonescu este decisă să cânte la nunta Andreei Bălan.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini 18+ Bia Khalifa a încins internetul! Blondina a apărut goală pușcă pe Instagram, iar fanii au luat-o razna

Cea supranumită „regina TikTok-ului” a dat-o la întors! Alexandra Bodi îl vrea înapoi pe Ionuț, după ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe internet!

Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor România, primele declarații despre accidentarea acestuia: „Să vină acasă întreg”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

New York a intrat într-o spirală a morții. Distrugerea finală pare tot mai inevitabilă

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies