Primele declarații ale lui Traian, soțul Andreei Antonescu, după ce a fost anunțat divorțul lor! ”E mult mai mult de atât”

Andreea Antonescu trece, în această perioadă, printr-un mix de sentimente cât se poate de ciudat: pe de-o parte este fericită că anunțarea reluării proiectului Andre a fost mai mult decât bine primit, iar pe de altă parte, spectrul divorțului de Traian Spak, soțul ei, devine din ce în ce mai serios.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Andreea Antonescu preferă să nu discute nimic despre ceea ce a aflat presa mondenă cu privire la posibiliul divorț de Traian Spak, soțul ei, stabilit în Statele Unite ale Americii, recunoscând că, acum, se concentrează, alături de Andreea Bălan, pe proiectul Andre, mai ales că se relansează cu o nouă melodie.

Citeste si: Primele declarații după ce s-a anunțat că trupa Andre se reunește! ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzim, dar viața ne-a adus de fiecare dată împreună”

Citeste si: Surpriză uriașă! Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut pace: s-a reunit trupa ANDRE!

Citeste si: Ce a făcut Andreea Antonescu după ce și-a anunțat divorțul! ”Îmi faci viața perfectă”

Culmea, Traian Spak, soțul Andreei Antonescu a recunoscut că, pe când era ”puștan”, acum 17 ani, nu asculta deloc trupa din care făcea parte frumoasa lui soție. ”Mie nu îmi plăcea Andre, recunosc”, ne-a spus în exclusivitate Traian Spak. Culmea, deși se tot vorbește de divorțul lor, relația dintre ei este una fantastică, iar bărbatul o sunase pe frumoasa Andreea, cu video, mai ales că micuța Sienna, fiica lor, este acolo, la el, în SUA. ”Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place... Sunt înnebunit după ea. Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (miercuri, n.red.) și nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul și cu totul altfel. E și Andre, dar e mai mult de atât”, ne-a spus, în exclusivitate, Traian Spak, soțul Andreei Antonescu.

fara descriere

Andreea Antonescu a anunțat divorțul de soțul ei

Relaţia dintre Traian Spak şi Andreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu. Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spune Andreea Antonescu. Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus Andreea Antonescu.

 

Andreea Bălan se căsătorește cu George Burcea

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii ca Andreea Bălan și George Burcea NU sunt căsătoriți. Cu toate acestea, așa cum a anunțat artista, cât de curând, va exista și o nuntă, Andreea Bălan și George Burcea anunțând că își vor uni destinele, legal.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate