Andreea Antonescu, primele declarații oficiale despre divorțul de Traian Spak! Ce spune despre relația lor și cum va decurge totul! ”Pe Traian nu l-a deranjat”

Andreea Antonescu a decis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, să spună lucrurilor pe nume în cazul despărțirii ei de Traian Spak, relația pe care artista o are de mai bine de 14 ani, din care 8 de căsătorie, rezultată cu apariția pe lume a unei fetițe minunate, Siena.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Andreea Antonescu nega vehement, de fiecare dată când, în presă, apăreau informații despre o presupusă despărțire de Traian Spak. De această dată însă, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, jumătatea trupei Andre a decis să nu nege, nicio secundă, că în căsnicia ei sunt ceva probleme.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale Andreei Bălan! ”Am decis să cânt din nou cu Andreea Antonescu în momentul în care eram pe patul de moarte”! Apropiații blondinei au spus tot

Citeste si: Primele declarații ale lui Traian, soțul Andreei Antonescu, după ce a fost anunțat divorțul lor! ”E mult mai mult de atât”

Citeste si: Povestea cutremurătoare a Andreei Antonescu! Ce s-a întâmplat DE FAPT când i-a murit tatăl! "Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa" INTERVIU EXCLUSIV

Doar că, a explicat Andreea Antonescu, problemele din căsnicia cu Trauian Spak nu au apărut din motive legate de nepotrivire de caracter sau dispariția sentimentelor. ”De patru ani tot divorțez... Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta. Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la ea tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea... Traian e un om foarte bun... E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, ne-a explicat Andreea Antonescu.

Citeste si: Planul de redresare UE. Viktor Orban, către Merkel: Ce îmi ceri tu, Angela, este suicid! - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Mai mult, ea a ținut să precizeze că relația dintre ei este una mai mult decât civilizată, este o relație între doi oameni care pun mai presus de orice interesele copilului pe care îl au împreună. ”Siena este în America, mama este în America, vorbesc cu ea în fiecare zi pe facetime... Ne spune că e mândră că și mama ei și nașa ei sunt artiste. Și, după cum s-a exprimat copilul meu, în defavoarea noastră, după 100 de ani ne-am reunit... Pe noi ne-a durut un pic, tot femei suntem”, explică Andreea Antonescu. Mai mult, conform planurilor făcute în primăvară, și ea trebuia să fie, acum, acolo, lângă Sienna și Traian Spak. ”Siena este cu mama în America și eu trebuia să fiu acolo... (...) Aveam de ales familia, pentru că asta am făcut în ultimii ani, de aceea am lipsit în ultimii ani sau se punea problema să risc... să aleg cariera, știind că Siena este pe mâini bune, în continuare. Și am rămas în România... (...) Noi (Andreea Antonescu și Traian Spak, n. red.) ne înțelegem în continuare foarte bine, suntem oameni civilizați, suntem oameni maturi...”, ne-a mai spus frumoasa Andreea Antonescu.

De alfel, Andreea Antonescu și acum se amuză pe seama faptului că soțul ei a plăcut-o abia după ce a apărut înj Playboy, Traian Spak recunoscând că nu îi plăcea deloc de ea pe când făcea parte din trupa Andre. ”Traian mi-a spus că el, de fapt, m-a remarcat în momentul în care  am pozat în acea revistă pentru bărbați”, spune, râzând, Andreea Antonescu.

 

 

Andreea Antonescu pune muzica pe primul loc!

 

Relaţia dintre Traian Spak şi Andreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu. Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spunea Andreea Antonescu. Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus, acum ceva vreme, Andreea Antonescu.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE

Atenție mare! Câtă cafea ai voie să bei pe zi? Mai multă îți distruge sistemul imunitar! Specialiștii avertizează

Bianca Drăgușanu, declarații de dragoste pentru bărbatul misterios din viața sa

Doliu la Puterea dragostei! Concurenta a pierdut una dintre cele mai importante persoane: „Te voi iubi toată viața mea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies