Andreea Bălan a ajuns la psiholog: „Mădălina Manole nu a fost sfătuită…”

Andreea Bălan a ajuns să meargă la psiholog și îi încurajează pe cei care au nevoie de ajutor să meargă la terapeut. Crede că Mădălina Manole ar fi trebuit sfătuită să facă același lucru.

Autor: M.B.

In articol:

Într-un interviu Andreea bălan a recunoscut că la un moment dat și-a dat seama că avea nevoie de ajutor specializat. Frumoasa artistă a apelat la un terapeut și, când nu a fost mulțumită de el, a apelat la altul.

„Altfel discuți și altfel te înțelege.

Am schimbat un terapeut pentru că nu pricepea nimic din ce spuneam eu, din lumea mea. E foarte complicat să stai să schimbi un terapeut care nu înțelege frustrările unui artist. Până când am găsit un terapeut care să înțeleagă ce îi spun, ce înseamnă o frustrare, toată munca…

Nu trebuie să fii artist pentru a înțelege ceea ce îți povestesc, dar măcar să empatizezi și să îți dai seama. Dar, dacă nu o faci și te mai și întreabă ‘Auzi, dar piesele astea se ascultă, cum se ascultă ele?’ Și atunci îl schimbi pentru că nu ai cum să îi povestești frustrările tale.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Am schimbat terapeutul de două ori.

La un moment dat, am terminat niște probleme pe care le aveam de rezolvat și am trecut la altcineva, pe care l-am schimbat pentru că nu pricepea ce spun. La terapie este foarte important să ai o conexiune cu terapeutul și să înțeleagă ceea ce îi spui și să simți că te ajută. Dacă nu, îl schimbi”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Citeste si: Surpriză! Ce nume va purta Andreea Bălan după ce va deveni soția lui George Burcea

Andreea Bălan încurajează mersul la psiholog

Deși la noi în țară mulți oameni evită să apeleze l un psiholog, Andreea Bălan îi încurajează pe cei care simt că au nevoie de ajutor să nu ezite. Blondina este de părere că Mădălina Manole s-a sinucis pentru că nu a primit ajutorul specializat de care ar fi avut nevoie.

„Sfatul meu este ca, atunci când ai o problemă, să te duci la terapie.

Drept dovadă, Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiații ei, și nu au băgat-o în seamă și a ajuns la ce a ajuns… Adică e foarte important pentru apropiați să vadă că există o problemă și să te sfătuiască cum trebuie.

Și mai ales TU și să nu crezi că râde lumea de tine dacă te duci la terapie. În România, mentalitatea asta e ‘Nu am nevoie de psiholog, eu le știu pe toate, eu sunt cel mai tare, cel mai deștept, nu am nevoie!

Din contră! E ca un prieten care te ajută să înțelegi mai bine anumite lucruri. Dar prietenul ăla are facultate și îți explică niște lucruri și îți face niște de-clickuri pe care tu nu poți să le faci singur. Mi se pare minunat să ai această opțiune!”, a mai spus artista pentru sursa mai sus citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, la 4 luni după ce a trecut pe lângă moarte: ”Nu mai pot să fac copii”

Cu cine se consolează Andreea Antonescu în așteptarea divorțului de Traian Spak? Indiciu: este o altă artistă care a divorțat de curând

Andreea Bălan, revoltată în urma tragediei de la Caracal: "Ce le învăț, pe fetele mele: Să sune la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?"

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies