Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea: „Fostul meu soț lovește în mine și nu gândește”

Căsnicia dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns în atenția tabloidelor de câteva luni bune. În ultima perioadă, între cei doi a pornit un scandal monstru.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea

Scandalurile dintre Andreea Bplan și George Burcea par să nu se termine prea târziu. Ei au început să-și arunce vorbe cât mai dure în mediul online. Actorul a acuzat-o pe Andreaa Bălan că l-a blocat pe Instagram de pe contul fetițelor, iar artista nu a mai putut păstra tăcerea.

Cântăreața a povestit în cadrul unei emisiuni televizate că fostul ei soț nu are respect pentru ea, precum ar trebui să aibă pentru mama fetițelor sale.

Citeste si: George Burcea, scandal cu mama și frații după despărțirea de Andreea Bălan! Nici nu vor să mai audă de el

Citeste si: Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Actorul, mesaj dur pentru artistă: „Păi ce exemplu dai tu copiilor tăi?”

Citeste si: Andreea Bălan, atacată de soțul ei cu cuvinte de nereprodus! Ce i-a spus George Burcea cântăreței cu care s-a căsătorit anul trecut

„Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține.

Totul a pornit de la faptul că el postează, în mediul online, tot felul de lucruri destul de urâte, care pe mine m-au deranjat. De exemplu, un satâr la gâtul unui om, o gogoașă dată printr-o liniuță de făină care, oarecum, ia la mișto dosarul penal pe care el îl are”, a declarat artista.

Andreea Bălan, adevărul despre scandalurile cu George Burcea

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că nu își vizitează suficient fetițele: „Nu trebuie doar să vii, trebuie să îi și crești”

Cântăreața a mărturisit că fostul ei soț este acum într-o perioadă de „rebeliune”, când se bucură de libertate. Mai mult decât atât, ea îl acuză pe George Burcea că și-a vizitat fetițele de foarte puține ori în ultimele luni.

„Este într-o perioadă de rebeliune, probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități. Pentru că na, ai dreptul să vii la copii, dar ai și niște responsabilităti, adică nu doar să vii, trebuie să îi și crești. Și el în ultimele luni a venit de șase, șapte ori, adică destul de puțin”, a mai spus Andreea Bălan. (Citeste si: Andreea Bălan, mesaj dur în miez de noapte: „Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate