Andreea Bălan, din nou la spital! Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge

Andreea Bălan a ajuns din nou la spital, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta ar fi fost supusă unei nou intervenții, după ce a născut-o pe Clara Maria.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La doar două săptămâni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Bălan trece din nou prin clipe grele. Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge, iar din această cauză a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare: ”Un ciclon uriaș cu posibile victime”

Citeste si: Cabral, tată pentru a treia oară? Andreea Ibacka abia a născut, dar deja a dat vestea: „Este frumos ca orice copil să crească cu un frate de o vârstă apropiată”

Citeste si: Anna Lesko, criticată dur de fani! A încercat să pozeze sexy, dar... „Nu prea ți-a ieșit poziția. Zici că esti leșinată”

Zilele trecute, artista le-a dezvăluit fanilor săi câte medicamente este nevoită să ia în fiecare zi, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană.

Potrivit spynews.ro, Andreea ar fi avut niște hematoame sub operația la care a fost supusă în ziua în care a adus-o pe lume pe Clara Maria. Contactată de spynews.ro, aceasta a evitat să comenteze speculațiile apărute în presă.

Zilele trecute, Andreea a postat o fotografie alături de fiica sa Ella. Artista a dezvăluit că fiica sa nu a fost la spital când s-a născut surioara sa mai mică, însă a fost alături de mama sa pentru cea de-a doua intervenție.

fara descriere

A suferit un stop cardio-respirator în timpul intervenţiei de cezariană

"Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat.

Poate nu mai eram dacă nu eram aici. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea.

E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu venit de acasă în cinci minute a venit şi mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa... nu mi-am dat seama că a fost atât de grav.

Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui e un caz foarte rar.

Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică", a spus Andreea Bălan la scurt timp după ce a născut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate