Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare: ”Un ciclon uriaș cu posibile victime”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei o nouă premoniție! Este legat de un ciclon uriaș.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare, are o nouă premoniție! De această dată ar fi vorba despre un ciclon uriaș care ar putea avea urmări grave: victime!

”20 Martie 2019, ora 4.17 zori de zi ! Astăzi dimineață în zori de zi, mă trezește un glas care spune așa: "Mai am un pic și vin! Dar un alt glas întreabă: Nu mai bine să vină Sufletele?". Clipă în care, dragilor, văd înspre Sud o Apă mare fără de margini, apa în care se formează un Ciclon uriaș. Apa începe a se învârti în inversul acelor de ceasornic, se învârte cu repeziciune și formează un gol imens în mijloc, un gol bleumaren.

Citeste si: Situație halucinantă la Botoșani! Un bărbat a murit în timp ce stătea la coadă, la șomaj

Cercurile erau foarte mari, foarte extinse. Culoarea cercurilor imense, cercuri concentrice, era de un bleumaren cu alb. Prieteni dragi, vom auzi de un ciclon uriaș, un ciclon în care se vorbește despre Suflete. Asta înseamnă că, din nefericire, va face și victime omenești. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere de Cataclisme, de Cutremure și Inundații, de toate câte ne-ar aduce chin și suferință”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate