Andreea Bălan: ”Ea este Diana și mi-ar fi plăcut să fie sora mea”

Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de cea mai bună prietenă a ei! Uite ce spune despre ea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare o galerie foto alături de cea mai bună prietenă a artistei! Diana, căci aceste este numele ei, este tânăra care este și nașa Ellei. Andreea Bălan a scris rânduri pline de bucurie, mai ales că știe că vor avea o prietenă toată viața!

”Ea este Diana și mi-ar fi plăcut să fie sora mea dar sunt fericită că mi-e prietenă de-o viață, că a fost lângă mine în cele mai grele momente și că acum este nașa Ellei și vom fi legate toată viața ❤️🤗”, este mesajul scris de Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Citeste si: Câți bani a câștigat Andreea Bălan de la Youtube după ce s-a filmat în spital? Contul interpretei a ”explodat” în ultimele luni, după ce a descris coșmarul prin care trece | EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

Citeste si: Andreea Bălan, declarație bizară despre Andreea Antonescu! Ce a răspuns cântăreața când a fost întrebată de fosta colegă din Andre?

Ba mai mult, faimoasa cântăreață, care a fost la un pas de moarte, a primit numeroase aprecieri din partea admiratorilor și urmăritorilor ei, ba chiar și comentarii pline de urări frumoase. Mai multe persoane au întrebat-o pe frumoasa cântăreață, în comentarii, dacă nu cumva artista Andreea Antonescu ar fi trebuit să fie nașa primei sale fetițe, Ella. Răspunsul vine de la sine, căci Andreea Bălan a povestit în urmă cu doi ani faptul că ea a fost nașă pentru fiica ei, Sienna, iar apoi își dorește ca prietena sa cea mai bună să fie nașa fetiței sale.

„Nu putea să fie Andreea Antonescu naşa Ellei, deoarece am stabilit demult ca naşa mea să fie cea mai bună prietenă a mea”, a declarat Andreea Bălan, mai demult, la televizor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate