Andreea Bălan, gest incredibil în mijlocul tensiunilor dintre ea și soțul ei, George Burcea! ”Ar fi cel mai frumos cadou”

Andreea Bălan trece prin momente cât se poate de dificile în plan personal, vedeta luând decizia de a petrece timp și cu bărbatul de care divorțează, George Burcea, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai mult decât atât, Andreea Bălan, chiar dacă a depășit criza divorțului de George Burcea, și va merge alături de acesta într-o vacanță pentru a fi, ca o familie, alături de cele două fiice ale lor, a decis să nu uite de cei care au mai puțin noroc în viață.

Citeste si: Andreea Bălan i-a dat un ultimatum lui George Burcea! Primele declarații despre custodia fetițelor: „Fetele au nevoie de...”

Citeste si: Asta da veste! Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat. Detalii uluitoare

Citeste si: VIDEO | Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens. Trece prin momente cumplite

Așa că, pentru că ziua ei de naștere se apropie cu pași repezi – pe 23 iunie va împlini 36 de ani – Andreea Bălan a decis ce vrea să primească cadou. Și, public, pe conturile ei de socializare, vedeta a anunțat că nu vrea nimic pentru ea, ci preferă să își doneze ziua de naștere celor care au mare nevoie de bani pentru a duce o viață normală. ”Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Împreună suntem mai buni! Tocmai de aceea, am incredere ca impreuna putem impartasi macar un strop din aceste bucurii cu oameni faini, care aduc lumina in vietile celor care au nevoie. Daca vreti sa imi faceti un cadou, puteti dona pentru deschiderea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină Sfânta Împărăteasa Elena”, a anunțat Andreea Bălan pe conturile ei de socializare.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Andreea Bălan s-a vindecat după despărțirea de George Burcea

”Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat. (...) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri”, a spus Andreea Bălan pe vlogul ei.

Mai mult decât atât, când vorbește de George Burcea, Andreea Bălan o face cu zâmbetul pe buze, semn că s-a vindecat de problemele pe care le-a avut în căsnicie. ”Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe... Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează... De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a explicat Andreea Bălan.

George Burcea, derapaj incredibil la adresa soției, Andreea Bălan

”Când coa$%^ fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net! Bravoo”, a fost prima postare. Dar George Burcea nu s-a mulțumit cu atât, ci încercând să fie subtil în dorința lui de a-și sublinia viața grea alături de Andreea Bălan, femeia cu care s-a căsătorit și căreia i-a făcut două fetițe, a mai făcut niște postări. ”Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV, care-și dau duhul pentru familie, care ”jură” că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte”, este postarea ”subtilă” a lui George Burcea, bărbatul care s-a căsătorit cu Andreea Bălan anul trecut.

Dacă viața profesională a Andreei Bălan este de dat exemplu, când vine vorba de dragoste, frumoasa cântăreață nu are prea mare noroc, ea fiind la un pas de divorț de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale artistei. ”George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea Balan, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea Balan aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, ne-a explicat sursa WOWbiz.ro.

Andreea Bălan, divorț dificil de George Burcea

Mai mult decât atât, așa cum a și recunoscut Andreea Bălan în vlogul ei, nopțile artistei deveniseră din ce în ce mai grele, iar ea nu se mai odihnea deloc, chiar dacă venea de la cântările pe care le are și susținea show-urile care au făcut-o celebră, pline de dansuri extenuante. Iar când îl ruga să o ajute, din nou supărarea lui era lesne de auzit în toată casa...

Dar, ne-a precizat sursa noastră, durerea și șocul că nu mai poate să se bucure de ideea de a avea un soț a Andreei Bălan a apărut abia în decembrie. ”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea Bălan a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie... iar de atunci, din rău în mai rău...”, ne-a mai spus sursa noastră.

Andreea Bălan a fost sinceră și recunoaște că acum a reușit să treacă peste asta. Culmea, a făcut-o după ce a conștientizat că, în viață, are alte prirități. ”Îmi pare rău că am ajuns aici, nu îmi place să fiu o victimă. (...) Dar sănătatea e cea mai importantă, mi-am dat seama că nicio despărțire nu se poate compara cu o problemă mare de sănătate. M-a făcut mai puternică problema pe care am avut-o la nașterea Claritei”, a explicat Andreea Bălan care, în plus, a mai precizat că nu mai este cale de întoarcere și că divorțul mai este doar o chestiune de depunere de acte, cu atât mai mult cu cât nu îl mai poate ierta pe George Burcea după ce a fost prins drogat.

Galerie foto 
Citește și:

George de la Puterea Dragostei, reacție acidă după ce Mona a spus că s-au văzut în afara competiției: ”Să nu mai existe..”

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare! Ea l-a așteptat acasă după ce a ieșit din Ferma, dar nu s-a întâmplat asta: "Cred că după două săptămâni"

Alex Bodi și Victor Slav, discuții puternice. Cum se înțeleg foștii soți ai Biancăi Drăgușanu

Simona Gherghe, detalii neștiute despre plecarea de la emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! "Însă obosisem la..."

Jador, două dintr-o lovitură. Ce declarații siropoase a făcut artistul unor tinere domnișoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies