Andreea Bălan i-a invitat la nuntă, dar apoi s-a răzgândit: „Toți cei din biserică sunt aleși pe considerente de look

Andreea Bălan și-a invitat fanii la nuntă, apoi le-a spus să nu mai vină.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Andreea Bălan organiează unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei, “Nuntă şi Botez în Paradis“. Fiica cea mică a frumoasei artiste va fi creștinată, dar și ea va deveni soția lui George Burcea.

Andreea Bălan și-a invitat fanii la nuntă, dar acum s-a răzgândit. Câteva dintre imaginile filmate vor apărea în următorul ei clip, așa că vrea ca totul să fie perfect, motiv pentru care cei care intră în biseircă vor fi aleși „pe considerente de look”, a spus ea. În plus, nu-și dorește să stea la poze mai mult decât este necesar și nici să fie fotografiată făpră știrea ei.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu lansează noi acuzații: „Dar dacă procurorii consideră că nu trebuie audiați, voi muri eu cu ei de gât”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Ce mesaj a scris Andreea Bălan pe Facebook

„Dragilor, am înțeles că vreți mulți să veniți la biserică. Înțeleg că vreți să fiți alături de mine în acea zi și apreciez foarte mult, dar din următoarele motive, doar 3,4 dintre voi vor putea intra înăuntru. Biserica este foarte, foarte, foarte mică în interior și nu va fi loc pentru rude dacă voi sunteți foarte mulți. În plus, nu doresc să fiu stresată că faceți poze fără să știu, cum unii dintre voi faceți”, a scris Andreea Bălan.

”Și cel mai important lucru este faptul că se filmează și voi pune cadre în noul meu videoclip muzical și toți cei care vin trebuie să arate și să fie îmbrăcați impecabil. Toți cei din biserică sunt aleși pe considerente de look. Pentru mine e o filmare de clip foarte importantă. Totodată, în curte nu doresc buluceală și să stau la poze pentru că am de făcut pozele pentru presă și online”, explică Andreea Bălan.

Artista le-a cerut fanilor să nu se supere din cauza deciziei ei.

”Vă rog să înțelegeți că e foarte, foarte important să îmi iasă lucrurile așa cum îmi doresc și nu trebuie să vă supărați că nu sunteți în acea zi acolo, mai ales că ne vedem destul de des și avem multe poze împreună. Vă pup și vă iubesc”, a mai scris Andreea Bălan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

David Puşcaş a apărut în videoclipul unei cântăreţe! Fiul rebel al Luminiţei Anghel joacă rolul unui îndrăgostit! VIDEO

Okan iese din “joc”, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”

Raju de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Mary! ”Știam că nu e pentru mine”

Gabriela Cristea va avea la nuntă o singură domnișoară de onoare! Am aflat cine va fi tânăra care va sta în biserică lângă mireasă EXCLUSIV

Manuela de la ”Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea! Declarația șocantă făcută de brunetă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies