Andreea Bălan, mesaje subliminale la adresa lui George Burcea. Ce a spus despre tatăl fetițelor

Andreea Bălan a atras atenția fanilor ei printr-un comentariu transmis pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan și George Burcea se află în divorț, după mai multe ieșiri necontrolate ale bărbatului.
Artista a decis că cel mai bine este să meargă singură pe drumul vieții și să se ocupe de cele două fetițe ale ei.
Deși a trecut prin mai multe încercări de-a lungul timpului, Andreea Bălan a ieșit cu capul sus din această despărțire și a dat dovadă de multă putere.
Recent, ea a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, o deviză de viață care pare a fi un mesaj subtil despre încercările din ultima perioadă.

fara descriere

„Să riști e mai bine decât să regreți”, a transmis artista, semn că nu regretă alegerile pe care le-a făcut în viața, în ciuda deznodământului.

Citeste si: Misty, gest neașteptat după ce a fost umilită de Andreea Bălan: "Abia aștept să..."

 

George Burcea, o nouă lovitură cumplită pentru Andreea Bălan

fara descriere

Surse din apropierea celor doi susțin că în momentul de față, George Burcea și Andreea Bălan se înțeleg ca ”șoarecele și pisica”, iar asta din cauza frustrărilor acumulate în ultimii ani. Ba mai mult, apropiații spun că Goerge nu i-a mai trimis un ban Andreei, de când a plecat de acasă.

Citeste si: Prima reacție a Andreei Bălan despre împăcarea cu Keo. Artista i-a trimis un mesaj subtil lui Misty: „O sfătuiesc să tacă și să nu mai fie geloasă”

 

"Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor.

De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar”, au dezvăluiți apropiați ai celor doi foști parteneri.

Citeste si: George Burcea s-a întors, din nou, acasă la Andreea Bălan? Imaginea care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat

 

Se pare că actorul are probleme financiare de când a izbucnit pandemia de coronavirus și nu mai are spectacole și nici reclame. El spune că se va implica, din nou, după ce totul va reveni la normal.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate