Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei și l-a chemat la nuntă! A recunoscut de ce nu l-a invitat l-a cununia civilă

Andreea Bălan a confirmat faptul că Săndel Bălan, tatăl ei, va participa la nunta cu George Burcea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan și George Brcea s-au căsătorit civil în urmă cu mai bine de o lună și se pergătesc intens pentru nuntă. Acum artista organizează unul dintre cele mai important eveniment din viața ei, „Nuntă și Botez în Paradis”, pentru că tot atunci va fi creștinată și mezina familiei.

fara descriere

Andreea Bălan a recunoscut de ce nu și-a invitat tatăl la cununia civilă

De multe ori s-a spus că Andreea Băîlan și tatăl ei nu ar avea o relație foarte bună, iar aceste zvonuri au fost întărite și de faptul că Săndel Bălan nu a fost la cununia civilă. Blodnina spune, însă, că are o relație bună cu el și că nici nu se pune problema să lipsească de la nuntă.

Citeste si: Trei copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au vandalizat o școală! În doar câteva ore, au făcut totul praf: „Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, bătută și strânsă de gât de Alex Bodi într-o parcare din Herăstrău! El a târât-o afară din restaurant, a lovit-o și a urlat la ea: "Pleacă acasă!"

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din pușcărie! Liviu Dragnea și-a ras mustața! Șocant, când s-a întâmplat acest lucru și ce reacție au avut deținuții!

fara descriere

„Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia”, a spus Andreea Bălan pentru Viva!.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate