Andreea Bălan și Ozana Barabancea intră în izolare! Sunt suspecte de coronavirus, după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel

Mai multe vedete intă în izolare după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus. Printre ele se numără și Andreea Bălan și Ozana Brabancea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Marcel Pavel are coronavirus. Andreea Bălan, Ozana Barabancea, în izolare


In articol:

Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus. Rezultatul a venit miercuri seară și tot atunci el a fost transportat cu izoleta la spital, acolo unde a început deja tratamentul.

Marcel Pavel a participat la filmările unei emisiuni de televiziune alături de mai multe vedete din România. Andreea Bălan, Monica Anghel, Ozana Brabanca și Aurelian Temișan fac parte din persoanele care au intrat în contact cu artistul de 60 de ani, care acum se află la Institutul Matei Balș din Capitală.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare. Emily avea dreptate! Scandalul uriaș din apartamentul în care Vulpița locuiește cu Viorel. Au venit trei mașini de poliție, iar o vecină a ieșit la ușă cu făcălețul!

Citeste si: Antonia, complet dezbrăcată pe Instagram. Cum a reacționat Alex Velea când a văzut fotografia scăpată pe Internet

Citeste si: După anunțul reluării slujbelor religioase Patriarhia Română a anunțat noi reguli în biserică! Programarea din timp pentru spovedanie este doar una dintre ele

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Andreea Bălan și Ozana Barabancea intră în izolare

Pentru că au intrat în contact cu Marcel Pavel, pacient confirmat pozitiv cu coronavirus, vedetele vor intra în izolare. Andreea Bălan și Ozana Barabancea sunt considerate suspecte de coronavirus după ce au participat la filmările emisiunii alături de colegul lor de platou.

Filmările pentru emisiune au fost momentan amânate, după ce s-a aflat că rezultatul testului făcut de Marcel Pavel pentru coronavirus a fost pozitiv.

Marcel Pavel are coronavirus. Andreea Bălan, Ozana Barabancea, în izolare

 

Marcel Pavel se simțea rău cu câteva zile înainte de a fi testat pentru coronavirus

Marcel Pavel anunțase în urmă cu doar câteva zile că se simțea rău. Credea, însă, că era vorba doar de o răceală și spera că testul pentru coronavirus avea să fie negativ.

“Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel cu doar câteva ore înainte să afle că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate