Andreea Bălan vorbește de ieșirile lui George Burcea: "O decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o"

Andreea Bălan a postat un video pe reţelele de socializare în care a vorbit despre divorţul de George Burcea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan şi George Burcea s-a încheiat şi chiar dacă artista a vrut ca totul să se termine pe cale amiabilă, acest lucru nu a fost posibil în totalitate. 

Citeste si: Epidemia de coronavirus i-a dat ”interzis” la vizite! George Burcea nu mai intră în casa soției, Andreea Bălan

Citeste si: George Burcea, disperat! Soțul Andreei Bălan a ajuns la fundul sacului și face un apel pentru salvarea actorilor în plină epidemie de coronavirus! Decizia luată de Monica Davidescu și Dana Rogoz

Andreea Bălan a acceptat provocarea fanilor ei de a face un vlog în care să vorbească despre despărţirea de George Burcea. Artista nu a spus nimic nou referitor la motivele care au dus la ruptura din relaţia lor, dar s-a declarat deranjată de comportamentul fostului soţ. Mai exact, Andreea Bălan nu a văzut cu ochi buni postările de pe reţelele de socializare ale lui George Burcea. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

"Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase.", a spus Andreea Bălan în vlogul postat luni. 

Artista a explicat în vlogul ei că nu a putut face foarte multe lucururi publice pentru că nu ar vrea ca în viitor fetele ei să vadă conflictul dintre ea şi fostul ei soţ. 

Ce spune Andreea Bălan despre despărţirea de George Burcea: "A fost inevitabilă  fără prea multe detalii" 

Andreea Bălan a povestit că ruptura dintre ea şi George Burcea s-a produs în timp, George fiind cel care s-a îndepărat de familie. Artista a declarat că în relaţia de cuplu a încercat să îl înţeleagă până la un punct. În plus, Andreea Bălan a explicat că ea a fost cea care a întreţinut familia şi a fost nevoită să se refacă imediat după cele două cezariane pentru reveni pe scenă.

Citeste si: Mesajul lui George Burcea, după apariția filmulețului de la ziua fetiței Andreei Bălan, în care el nu apare! Cui i l-a adresat?

"Despărţirea a fost inevitabilă fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie... Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent... El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut. După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine.", a mai spus Andreea Bălan. 

Artista a mai explicat că nu mai există cale de împăcare între ei doi şi că deja vor depune actele de divorţ. De altfel, artista a mai spus că nu vrea să comenteze mesajele postate pe Facebook de George Burcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Doliu în familia cântăreței Crina Bălan! A murit...

De data asta, George Burcea a comis-o grav. Mai rău nu se putea...

EXCLUSIV! Jenant! Ce salariu câștigă un manager la H&M și ce trebuie să facă pentru această sumă. E bătaie de joc

Andreea Bălan a luat foc când a văzut mesajul lui George Burcea despre nunta de pe plajă! Exclusiv

Mesajul halucinant care a apărut pe pagina lui George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies