Andreea Bănică s-a pozat așa de dimineață și a urcat fotografia pe net. Ce observație i-au făcut unii internauți?

Andreea Bănică este una din cele mai vechi prezențe artistice din peisajul muzical românesc.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Andreea Bănică este una din cele mai vechi prezențe artistice din peisajul muzical românesc. Artista se împarte de minune între viața de familie și cariera muzicală și, deși este mama doi copii, timpul abia dacă a lăsat urme pe chipul ei.
Andreea Bănică se poate lăuda cu un sex appeal debordant, chiar și după două sarcini. Dovada o face chiar o fotografie în care artista apare nemachiată și în costum de baie, cu părul prins neglijent, ca înainte de plajă.
Chiar și așa, unii cârcotași au criticat-o inclusiv din cauza lipsei totale a machiajului sau, și mai surprinzător, unii utilizatori au fost de părere că în imagine este cu totul altcineva.

fara descriere

"Doamne mare, dar invidioase mai sunt unele. Fata a zis că se duce la plajă, la apă. Deci nu machiaj, asta dacă nu vrei să arăți ca un zombie. Și e super frumoasă", i-a luat apărarea o fană.

"N-ai cu cine! Nu le convine nimic. Te pup!", i-a transmis Andreea Banica.

"Nu ești tu în poză, poate este altcineva", a venit imediat un alt comentariu.

"M-ai prins!", a exclamat ironic artista, care se menține extrem de activă pe rețelele de socializare în interacțiunea cu utilizatorii de pe pagina ei.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Andreea Bănică! Încasările cântăreţei sunt din ce în ce mai mari!

Cântăreaţa şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, deţin firma VIP Booking SRL, specializată în “activităţi de interpretare artistică (spectacole)”, prin care îşi derulează afacerile din domeniu.

Firma a mers foarte bine în ultimii ani. În 2015, VIP Booking SRL a bifat un profit net de 177.637 de lei, în 2016 unul de 228.087 de lei, iar în 2017 unul de 223.881 de lei. Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe sunt chiar mai bune.
Citește mai multe aici.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate