Andreea Esca, interviu sincer, dar plin de amuzament, la Radio Impuls!

Andreea Esca a oferit un interviu sincer pentru Radio Impuls! Prezentatoarea TV a făcut mărturisiri despre cariera sa, dar și a și stârnit amuzament!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea Esca a făcut mărturisiri frumoase, în urmă cu câteva zile, pentru Radio Impuls! Prezentatoarea TV a vorbit despre un coleg de breaslă, foarte drag al ei, dar a tratat și subiecte generale cu un iz de amuzament!

”Poți să-i dai orice temă lui Cătălin Radu Tănase, cu 20 de secunde înainte, el poate să vorbească până îi spui tu stop! E un om foarte informat, citește non-stop, vorbește...ore! Ceea ce e super tare”, a spus Andreea Esca pentru Radio Impuls.

Citeste si: Andra, interviu de senzație la Radio Impuls! A vorbit despre soțul ei, sarcină, stilul de viață și...cozonaci!

Urmărește întregul moment cu prezentatoare tv Andreea Esca la Radio Impuls în videoclipul de mai jos!

Andra, interviu de senzație la Radio Impuls! A vorbit despre sarcină și căsnicie

Faimoasa artistă Andra a povestit la Radio Impuls frânturi din viața spectaculoasă pe care o are alături de soțul ei, Cătălin Măruță. Având în vedere că mai este puțin până la una dintre cele mai frumoase sărbători, Paștele, cu ocazia aceasta artista Andra a făcut mărturisiri frumoase despre viața de familie.

”Cu ce ocazie pe la Cluj?” - Artista Andra a răspuns în studioul Radio Impuls: ”Uite așa, am venit să vă văd, să mănânc un mălai bun. Sincer, astăzi o să zic pas! sau o să gust un pic, de obicei mănânc două, trei bucăți, dar astăzi spun pas!, pentru că de o săptămână m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul”.

”Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a continuat Andra.

”O dată la d0uă săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a mai spus Andra, râzând.

”10 ani de căsnicie spun multe. Ne iubim ca la început. A avut o ediție aniversară și a avut ditamai cozonacul. Și i-am spus ”te rog, adu-mi și tu acasă o felie”. Adevărul e că a venit Nea Vasile și mi-a adus la concert cozonac”, a continuat Andra.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate