andreea ibacka si cabral, catalin cazacu dezvaluiri, andreea ibacka casnicie

Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri incendiare despre soțul ei.

Vedete

Andreea Ibacka a spus ce se întâmplă în căsnicia ei, după atâția ani. Cabral le făcea lucrul ăsta doar prietenilor, dar acum a venit și rândul ei: „Trebuie să recunoaștem”

Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri incendiare despre soțul ei.

Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu de peste 14 ani. Cei doi au o căsnicie frumoasă, iar din iubirea lor au venit pe lume cei doi copii ai cuplului, Tiago și Namiko.

Încă de la început, cei doi prezentatori TV s-au înțeles de minune și au împărțit mereu la doi toate momentele din căsnicia lor, fie ele bune sau mai puțin bune. Iată însă că pe parcursul timpului comportamentul lui Cabral s-a mai schimbat, așa cum a mărturisit soția sa, chiar în fața camerelor de filmat.

andreea ibacka si cabral, catalin cazacu dezvaluiri, andreea ibacka casnicie

Andreea Ibacka 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: "Casă de piatră!" Cristina Ciobănașu și iubitul ei au făcut anunțul în urmă cu puțin timp, cu zâmbetul pe buze. Este sărbătoare mare în familia lor

Andreea Ibacka l-a dat de gol pe Cabral, de față cu Cătălin Cazacu

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii pe care o prezintă alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, Andreea Ibacka l-a avut invitat pe colegul său de breaslă, Cătălin Cazacu.

Încă de la începutul interacțiunii celor doi în fața camerelor de filmat, motociclistul a precizat că este prieten de familie cu Andreea și cu Cabral Ibacka. Pe parcursul timpului, relația de prietenie dintre Cătălin și Cabral s-a mai răcit puțin, astfel că motociclistul a mărturisit că în prezent vedeta de televiziune nici măcar nu îi mai prea răspunde la telefon.

Mai în glumă, mai în serios, Andreea Ibacka a spus amuzată că se află în aceeași situație, soțul ei nefiind prea dornic să comunice cu ea prin intermediul telefonului mobil.

Discuția prezentatoarei TV și a lui Cătălin i-a amuzat teribil pe telespectatorii emisiunii, care îi îndrăgesc foarte tare atât pe soții Ibacka, cât și pe Cătălin Cazacu.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Andreea Ibacka: „Trebuie să recunoaștem că noi ne cunoaștem de foarte mulți ani, că tu ești prieten cu soțul meu (n.r. Cabral)”
Cătălin Cazacu: „Eram ca frații, acum suntem ca verii.”
Andreea Ibacka: „Nu-ți mai răspunde la telefon, da.”
Cătălin Cazacu: „Nu-mi mai răspunde.”
Andreea Ibacka: „Dacă te ajută cu ceva, dacă te face să te simți mai bine, să știi că nici mie nu-mi răspunde.”


Cătălin Cazacu: „Dar tu sigur poți să-l chinui pentru chestia asta, eu nu pot.”

andreea ibacka si cabral, catalin cazacu dezvaluiri, andreea ibacka casnicie

Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri incendiare despre soțul ei.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Motivul pentru care Cabral nu a lăsat-o pe Andreea Ibacka să păstreze rochia de mireasă. Vedetei nu i-a fost ușor să se conformeze: „Este o rochie pe care nu o voi uita niciodată”