Vedete

Andreea Mantea a făcut anunţul trist, în direct: ”E de bine pentru mine, dar de rău pentru voi”

Andreea Mantea a făcut un anunţ în emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Prezentatoarea TV a trebuit să le dea o veste tristă participanţilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Andreea Mantea a făcut anunţul trist, în direct: ”E de bine pentru mine, dar de rău pentru voi”icon photo

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a făcut un anunţ foarte trist, în direct. Frumoasa brunetă i-a informat pe participanţi că trebuie să nominalizeze câte două persoane pentru eliminare. Andreea Mantea le-a întrebat mai întâi pe fete, apoi pe băieţi, care au ”aprins” imediat câte o scânteie, începând să se certe între ei. Evident, votul final îl vor avea telespectatorii.

”E de bine pentru mine, dar de rău pentru voi. pentru că nu s-au mai făcut eliminări de mult, am nevoie din partea fetelor şi din partea băieţilor câte două nume. Avem nevoie şi de telespectatori într-un număr cât mai mare, pentru că ei vor decide la final. Nu aveţi voie să nominalizaţi persoanele care nu sunt de faţă”, a spus Andreea Mantea. 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune