Vedete

Andreea Mantea a făcut anunţul trist, în direct: ”E de bine pentru mine, dar de rău pentru voi”

Andreea Mantea a făcut un anunţ în emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Prezentatoarea TV a trebuit să le dea o veste tristă participanţilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Andreea Mantea a făcut anunţul trist, în direct: ”E de bine pentru mine, dar de rău pentru voi”icon photo

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a făcut un anunţ foarte trist, în direct. Frumoasa brunetă i-a informat pe participanţi că trebuie să nominalizeze câte două persoane pentru eliminare. Andreea Mantea le-a întrebat mai întâi pe fete, apoi pe băieţi, care au ”aprins” imediat câte o scânteie, începând să se certe între ei. Evident, votul final îl vor avea telespectatorii.

”E de bine pentru mine, dar de rău pentru voi. pentru că nu s-au mai făcut eliminări de mult, am nevoie din partea fetelor şi din partea băieţilor câte două nume. Avem nevoie şi de telespectatori într-un număr cât mai mare, pentru că ei vor decide la final. Nu aveţi voie să nominalizaţi persoanele care nu sunt de faţă”, a spus Andreea Mantea. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune