Andreea Mantea a izbucnit în plâns la Puterea Dragostei! Toți concurenții au avut lacrimi în ochi. Ce ultim mesaj le-a transmis prezentatoarea

Andreea Mantea și concurenții au izbucnit în plâns în ultima emisiune din primul sezon Puterea Dragostei. Prezentatoarea a transmis un mesaj emoționant.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă și-a câștigat fanii prin felul ei de a fi, prin faptul că se implică cu tot sufletul în toate proiectele ei.

Nu este de mirare că frumoasa Andreea Mantea a plâns înainte de începerea Galei Puterea Dragostei. A vrut să le spună câteva cuvinte concurenților, în ultima emisiune din primul sezon, și nu a putut să-și stăpânească emoțiile.

„Pentru toate trăirile pe care voi le-ați simțit și le-ați expus aici, în fața telespectatorilor și în fața noastră, nu pot decât să vă felicit din tot sufletul meu. Abia așteptam să se termine pentru că eram supărată pe voi și aș fi vrut să vă spun că abia aștept să plecați pentru că m-ați supărat foarte tare. Țin la voi toți și știu ce înseamnă mirajul televiziunii și nu aș vrea să fiți arătați cu degetul când plecați de aici. Vreau să fie pentru toți ceva bun, ceva frumos această experiență. Nu vreau să vă certe nimeni și nu vreau să vă reproșeze nimeni nimic.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, mai emoționată ca niciodată! Ce a spus după ce a ajuns în Marea Finală: „Este foarte mare presiunea”

fara descriere

Ati fost sinceri si ați fost frumoși. Așa cum ați făcut-o voi, chiar dacă ați făcut-o și cu lucruri urâte, ați fost sinceri și ați arătat lucruri adevărate. Tot ce ați trăit ați arătat telespectatorilor și a fost o lecție pentru toți, pentru mulți. Voi încă sunteți mici și mă bucur enorm ca ați avut curajul să veniți aici și ați trecut prin asta pentru că vă va ajuta enorm pe viitor.

Nu, nu vreau sa plecați, ați fost prea frumoși. Vreau, dacă în viitor veți avea nevoie de un sfat, să nu ezitați să mă contactați. Aș vrea să vă ajut în continuare, dacă pot. Felicitări încă o dată.

Nu am vrut să plâng, urâților! Trebuie să începem Gala”, a sopus Andreea Mantea printre lacrimi. Și ceilalți concurențăi s-au lăsat copleșiți de emoții.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate