Andreea Mantea, anunț uimitor la Puterea dragostei: „M-a cerut de soție”

Andreea Mantea a fost cerută de soție. Vedeta a povestit cum a fost acel moment emoționant.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Mantea a povestit la „Puterea dragostei” un moment neștiut din viața sa, de când era doar o adolescentă.

Prezentatoarea TV a vorbit despre primul său iubit, de pe vremea când avea numai 18 ani.

Tânărul cu care a simțit primii fiori ai iubirii a fost nevoit să se mute în străinătate alături de părinții săi, iar acel moment a distrus-o. Impresionată de povestea de dragoste care a fost între Jador și Simina, Andreea Mantea a decis să vorbească despre acea poveste de dragoste din viața sa.

Citeste si: Imagini apocaliptice cu furtuna violentă din Sălaj, după codul roșu de grindină. A plouat cu "pietre" din cer. Fenomen bizar surprins pe camerele video

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt, Jador și Simina! Cei doi concurenți au dat cărțile pe față

Citeste si: Promo Puterea dragostei 1 iunie. Ce se întâmplă în Gală

„Nu aș fi putut să plec și eu. Și pentru că nu am putut să plec.. Bineînțeles, că a venit acasă la ai mei, am vorbit, m-a cerut de soție... Tata a înnebunit, nici nu a vrut să audă de așa ceva. Da noi încercam să rămânem împreună. Și nu s-a putut. El a trebuit să plece și eu am rămas în România.

Și toată viața, și în momentul de față, mă gândesc la el, mi-a rămas acolo. Normal, că au trecut ani de zile, că am făcut un copil, am iubit din tot sufletul un alt om.

Eu nu mai sufăr după el și nici el după mine, dar a rămas acolo. Și rămâne acolo, pentru că ți-ai dorit să faci ceva și a fost imposibil. Și mă gândesc că și la voi a fost o fată acolo. V-a despărțit soarta, sunt extrem de multe motive și sunt convinse că în sufletul fiecăruia este o fată”, a povestit Andreea Mantea azi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate